Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping Veluwemeer in Biddinghuizen

Camping Veluwemeer in Biddinghuizen

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Camping Veluwemeer Biddinghuizen

Camping Veluwemeer Biddinghuizen: Bent u opzoek naar een camping aan het Veluwemeer, bent u opzoek naar een camping in Biddinghuizen? Dan bent u bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek helemaal op het juiste adres.

Onze moderne en ruim opgezette camping aan het Veluwemeer beschikt over ruime kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn voorzien zijn van alle gemakken. Denk hierbij aan een watertoevoer, een waterafvoer en een 6a stroomaansluiting.

Daarnaast vindt u op onze camping aan het Veluwemeer verschillende verhuur accommodaties. Zo vindt u ruime 6 persoons stacaravans, eenvoudige trekkershutten en romantische strandhuisjes.

Wilt u meer informatie over het totale aanbod, de beschikbaarheid en de kosten? Doorloop onze reserveringstool om alle antwoorden te vinden. Wilt u liever persoonlijk contact? Neem dan gerust even contact met ons op, dit kan tijdens kantooruren op telefoonnummer 0321 331 635

Camping Veluwemeer

Wilt u heerlijk komen kamperen aan het Veluwemeer? Onze camping ligt gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer. Dit maakt ons de ideale uitvalbasis voor vrijwel iedere waterrecreant.

Houdt u van zwemmen, vissen zijlen, windsurfen, kitesurfen, waterskiën of heerlijk rustig met een bootje over het Veluwemeer of één van de randmeren varen? Bij Aquacentrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen bent u op het juiste adres.

Wij beschikken zelfs over een eigen jachthaven! Onze jachthaven heeft een capaciteit van maar liefst 500 ligplaatsen en gaat tot een diepte van 3 meter. Dus is ook geschikt voor de wat grotere plezierjachten. Onze jachthaven aan het Veluwemeer beschikt over een eigen botenlift en een trailerhelling. Neemt u dus uw eigen boot of uw eigen jetski mee? Dan kan deze bij ons makkelijk in het water gelegd worden.

Let op! Onze camping aan het Veluwemeer zit vaak al voor het seizoen volgeboekt. Wilt u bij ons vakantie komen vieren? Controleer dan de beschikbaarheid en boek optijd om teleurstellingen te voorkomen.

Camping Veluwemeer boeken

Wilt u een verblijf boeken op camping aan het Veluwemeer? Klik dan op de knop “Controleer beschikbaarheid” u komt dan in onze boekingsmodule waar u direct de nog beschikbare data kunt inzien. Als u de gewenste data het gewenste type verblijf selecteert. Bijvoorbeeld een kampeerplaats of een accommodatie. Krijgt u ook direct de juiste prijs in beeld.

Let op! Onze camping aan het Veluwemeer zit vaak al voor het seizoen volgeboekt. Wilt u bij ons vakantie komen vieren? Controleer dan de beschikbaarheid en boek optijd om teleurstellingen te voorkomen.

 
Aquacentrum
Aquacentrum
Aquacentrum