Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping bij Dolfinarium

Camping bij Dolfinarium

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Camping bij Dolfinarium

Camping bij Dolfinarium: Een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk en dan in de buurt overnachten in je eigen camper, caravan of tent?

Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen is dit allemaal mogelijk! Onze camping ligt gelegen aan het Veluwemeer op slechts 17 autominuten van verwijderd van het Dolfinarium in Harderwijk.

Bent u dus opzoek naar een camping bij het Dolfinarium? Controleer dan snel de beschikbaarheid en boek uw overnachting bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen.

De liggen van onze camping is helemaal geweldig als u wilt genieten van rust, water en dagjes weg! Rijdt u de ene kant op, dan staat u binnen 17 minuten rijden voor het Dolfinarium in Harderwijk. Rijdt u de andere kant op, dan staat u binnen 4 minuten rijden voor de ingang van Walibi Holland.

Direct een kampeerplaats aan het Veluwemeer boeken, of wilt u weten welke verhuuraccommodaties wij allemaal aanbieden? Klik dan snel op de knop zoek en boek, controleer de beschikbaarheid en boek direct een heerlijke vakantie in eigen land!

Camping Dolfinarium Harderwijk

Wist u dat Dolfinarium Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa is? Een schitterend park waar u zich een dag lang, gigantisch goed kan vermaken. Wilt u het Dolfinarium in Harderwijk bezoeken, dan is het aan te raden om vooraf tickets te bestellen via de website van het Dolfinarium.

Als u een dag naar het Dolfinarium toe wilt, wilt u natuurlijk het maximale uit deze dag halen. Hoe fijn is het dan, dat uw uitvalsbasis een camping is in de buurt van het Dolfinarium.

Ons vakantiepark ligt gelegen aan het veluwemeer en biedt naast ruime kampeerplaatsen ook verschillende verhuuraccommodaties aan. Geen zin om de caravan mee te nemen of de tent op te zetten? Huur dan bij ons een eenvoudige trekkershutten vinden, een ruime 6 persoons stacaravan of één van onze romantische 4 persoons strandhuisjes.

Camping veluwemeer

Wilt u komen kamperen aan het breedste deel van het Veluwemeer? Direct vanuit de tent, vanuit de caravan of vanuit één van onze strandhuisjes zo het Veluwemeer in of op? Bij ons is het mogelijk.

Onze grote, ruim opgezette camping aan het Veluwemeer is de perfecte uitvalsbasis voor iedere waterrecreant. Zwemmen, zeilen, windsurfen, kitesurfen, vissen, bootje varen. Je kan het zo gek niet bedenken, bij ons is alles mogelijk!

Onze camping ligt gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer. Direct (schuin) tegenover de camping ligt een zo genoemd snelvaargebied. In dit snelvaargebied op het Veluwemeer mag dus gevaren worden met jetski’s, snelle motorboten en hier mag dus ook gewaterskied worden.

Direct een heerlijke vakantie boeken aan het Veluwemeer? Controleer dan de beschikbaarheid en boek direct!

 
Aquacentrum
Aquacentrum
Aquacentrum