• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Vakantiepark Veluwemeer

Vakantiepark veluwemeer: Opzoek naar het mooiste vakantiepark aan het veluwemeer? Vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt gelegen aan het breedste deel van het veluwemeer en is hierdoor de perfecte basis voor vrijwel iedere waterrecreant.

Ons vakantiepark aan het veluwemeer beschikt over ruime kampeerplaatsen die allen voorzien van eigen watertoevoer, waterafvoer en stroom. Ook vindt u verschillende type accommodaties zoals eenvoudige trekkershutten, ruime stacaravans en luxe strandhuisjes.

Daarnaast beschikt ons vakantiepark over een jachthaven met een capaciteit van maar liefst 500 ligplaatsen. Er is een botenkraan en een trailerhelling aanwezig om uw boot in of uit het water te halen.

Onze jachthaven beschikt over de volgende faciliteiten:

  • 500 ligplaatsen (diepgang 1,50 en 3,00 meter)
  • Elektriciteit en drinkwater op de steiger
  • Sanitaire voorzieningen aanwezig
  • Meerdere horecagelegenheden
  • Ontspannen op het zandstrand
  • Botenkraan + Trailerhelling
  • Winterstalling mogelijk
  • Speciale Catamaran steigers

Vakantie veluwemeer

Bent u opzoek naar de beste locatie om te genieten van een vakantie aan het veluwemeer? Zoekt dan niet verder en boek uw droomvakantie bij vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen, het vakantiepark aan het Veluwemeer met ruime kampeerplaatsen even verschillende verhuur accommodaties.

Watersportcamping veluwemeer

Opzoek naar de locatie voor een watersport vakantie? Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen ligt zoals eerdergenoemd dus aan het breedste deel van het Veluwemeer. U kunt direct vanaf de camping het water op om te zijlen, te surfen, te kanoën en ook waterskiën behoord tot de mogelijkheden.

Opzoek naar de combinatie van watersport op het veluwemeer met ontspanning? Overdag heerlijk actief in of op het water en ’s avonds heerlijk ontspannen. Watersportcamping Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt deze unieke combinatie!

Vakantiehuisje Veluwemeer

Opzoek naar een vakantiehuisje direct aan het veluwemeer? Op ons vakantiepark vindt u verschillende huuraccommodaties, waaronder onze luxe strandhuisjes. Onze strandhuisjes zijn de meest populaire accommodaties van ons hele park en hierdoor ook voor een groot deel al volgeboekt.

De strandhuisjes staan op een afstand van +/- 15 tot 30 meter van het water op het strand. Bent u een avondmens? Geniet dan van de heerlijke avondzon op de veranda van uw eigen strandhuisje. Meer een ochtendmens? Geniet dan van de opkomende zon, de eerste ochtendgeluiden van de watervogels en de rust in de stilte van een wakker wordend veluwemeer.

Direct een strandhuisje boeken?

Controleer de beschikbaarheid en boek direct!
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum