Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Vakantiepark Veluwemeer

Vakantiepark Veluwemeer

ANWB
  • Uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Perfect voor watersporters

Vakantie vieren op ons vakantiepark aan het Veluwemeer

Bent u op zoek naar het mooiste vakantiepark aan het Veluwemeer? Vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer en is hierdoor de perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Ons vakantiepark in Biddinghuizen beschikt over ruime kampeerplaatsen en zijn voorzien van eigen watertoevoer, waterafvoer en stroom. Ook vindt u verschillende type accommodaties zoals eenvoudige trekkershutten, ruime stacaravans en luxe strandhuisjes. Dankzij het uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd uw ideale verblijf. Wat heeft uw voorkeur tijdens een vakantie aan het Veluwemeer?

Verblijft u op een kampeerplaats of vakantiehuis aan het Veluwemeer? ⤵

Uw vakantiehuisje aan het Veluwemeer

Als u wilt verblijven in een accommodatie heeft u de keuze uit strandhuisjes, stacaravans, trekkershutten of glamping tenten. De accommodaties liggen op het strand, op een afstand van +/- 15 tot 30 meter van het water. Bent u een avondmens? Geniet dan van de heerlijke avondzon op de veranda van uw eigen vakantiehuis. Meer een ochtendmens? Geniet dan van de opkomende zon, de eerste ochtendgeluiden van de watervogels en de rust in de stilte van een wakker wordend Veluwemeer.

  • Strandhuisjes, stacaravans, trekkershutten of glamping tenten
  • Geschikt voor 2 tot 7 personen
  • Volledig ingericht

Uw kampeerplaats aan het Veluwemeer

U kunt ook verblijven op een kampeerplaats op ons vakantiepark aan het Veluwemeer. Deze plaatsen hebben een prachtig uitzicht over het Veluwemeer en zijn voorzien van 6 ampère elektra, water aan- en afvoer en zijn huisdiervriendelijk. Door de unieke ligging aan het Veluwemeer is het perfect om je hond mee te nemen. Geniet samen van een heerlijke vakantie aan het Veluwemeer! Het sanitairgebouw is altijd dichtbij, wel zo fijn als u bij ons komt kamperen.

  • Ruime comfortplaatsen
  • Uitzicht op het Veluwemeer
  • Huisdiervriendelijk

Een sfeerimpressie van ons vakantiepark aan het Veluwemeer 📸

To do's tijdens uw verblijf aan het Veluwemeer op ons vakantiepark

Tijdens uw verblijf in een op en kampeerplaats of vakantiehuis aan het Veluwemeer hoeft u zich geen moment te vervelen. Onze kindvriendelijke faciliteiten bezorgen u namelijk een heerlijke vakantie. Neem een duik in het Veluwemeer, met speeleiland speciaal voor de kinderen, of relax op het zandstrand. Ook watersporters halen hier hun hart op. Nog onervaren? U kunt op onze surf- en zeilschool lessen nemen. Voor de kinderen is er een super tof recreatieteam en gave speeltuin. Geen zin om te koken? Breng dan een bezoekje aan onze horeca! Wilt u er een dagje op uit? Bezoek dan bijvoorbeeld Harderwijk en Elburg met hun vele monumenten en gezellige terrassen. Of trakteer uzelf en de kinderen op een dagje Walibi Holland of het dolfinarium. Kortom, u hoeft zich geen moment te vervelen op ons vakantiepark aan het Veluwemeer, in Flevoland!

Zoek en boek uw vakantie ⤵

Wat eerdere gasten aan ons vroegen

Is het mogelijk om watersporten te beoefenen?

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen ligt zoals eerdergenoemd dus aan het breedste deel van het Veluwemeer. U kunt direct vanaf vakantiepark het water op om te zeilen, surfen, kanoën en ook waterskiën behoort tot de mogelijkheden.

Waar boek ik last minute een vakantiehuisje aan het Veluwemeer?

Last minute een vakantie boeken kan ook bij ons! U hoeft zich niet langer te verheugen op de vakantie en u kunt er spontaan tussenuit. Daarom is het extra leuk om een last minute vakantie te boeken. Geniet aan het water van het Veluwemeer en kom volledig tot rust.