Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping bij Walibi

Camping Walibi

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Camping bij Walibi

Opzoek naar een camping bij Walibi Holland? Op slechts 4 kilometer vanaf ons vakantiepark vindt u Walibi Holland. Wilt u één of meerdere dagen Walibi Holland bezoeken, dan biedt ons vakantiepark een ideale uitvalsbasis.

U kunt één van onze ruime kampeerplaatsen reserveren, maar u kunt natuurlijk ook een trekkershut, stacaravan of één van onze prachtige strandhuisjes huren!

Ons vakantiepark vlakbij Walibi Holland ligt gelegen aan het Veluwemeer en beschikt over een zandstrand (van maar liefst 300 meter) met een speeleiland!

Daarnaast vindt u op ons vakantiepark verschillende faciliteiten zoals:

  • Een speeltuin met verschillende speeltoestellen en een springkussen
  • Een restaurant
  • Een cafetaria
  • Fietsverhuur
  • Kinder- en jeugd speelzaal

Uiteraard beschikt ons vakantiepark ook over een eigen wifinetwerk. De vouchers voor het wifinetwerk zijn bij de receptie te krijgen.

Camping Walibi Flevoland

Onze camping nabij Walibi Flevoland biedt de mogelijkheid aan om fietsen te huren. Wilt u bij ons komen kamperen en een dagje naar Walibi Flevoland? Dan is het dus mogelijk om hier op de fiets heen te gaan. Walibi Flevoland ligt overigens op ongeveer 15 minuten fietsen van ons vakantiepark.

Onze camping biedt ruime kampeerplaatsen aan met prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van een 6 ampère elektra aansluiting, watertoevoer en een waterafvoer. Daarnaast vindt u op het kampeerterrein een afwasplaats met warm en koud water, douches en toiletten.

Eén van onze ruime kampeerplaatsen boeken? Controleer de beschikbaarheid en boek!

Vakantiepark Walibi

Bent u opzoek naar een vakantiepark nabij Walibi? Opzoek naar een fijne accommodatie zoals een stacaravan of een (strand)huisje? Ook dan bent u bij Aquacentrum Bremerbergse Hoek helemaal aan het juiste adres.

Wij hebben verschillende verhuur accommodaties zoals ruime 6 persoons stacaravans, 4 persoons trekkershutten en heerlijke strandhuisjes die net als de trekkershutten geschikt zijn voor 4 personen.

Vakantiepark aan het veluwemeer

Direct aan het Veluwemeer ligt vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse hoek. Ons vakantiepark is maar liefst 13 hectare groot. Op ons park vindt u verschillende verhuuraccommodaties als strandhuisjes, trekkershutten en stacaravans.

Ons vakantiepark aan het veluwemeer beschikt ook even een eigen jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen. De haven heeft een diepgang van 1,50 tot 3 meter, bij de aanlegsteigers zijn elektriciteit, drinkwater en sanitaire voorzieningen aanwezig.

Wilt u Walibi per boot bezoeken? U kunt de boot bij ons in de haven aanleggen en eventueel fietsen huren om Walibi te bereiken. Wilt u weten welke mogelijkheden wij hiervoor aanbieden? Neem dan gerust eens contact op met Aqua Centrum Bremerbergse hoek via telefoonnummer 0321 331635.

Direct boeken? Controleer de beschikbaarheid en boek eenvoudig online.
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum