• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Watersportcamping Veluwemeer

Watersportcamping aan het veluwemeer gezocht? Vakantiepark Aquacentrum Bremerbergse Hoek ligt gelegen direct aan het veluwemeer en is de perfecte locatie voor zowel watersporters en andere waterrecreanten.

Bent u een actieve watersporter en zoekt u een locatie om te surfen, te zeilen, te kitesurfen, te kanoën? Of bent u meer een ontspannen waterrecreant en zoekt u de beste uitvalsbasis waar u kunt aanmeren met uw boot, een camping waar u heerlijk kunt vissen of een camping waar u lekker aan het strand kunt liggen?

Ons prachtige vakantiepark aan het veluwemeer biedt het allemaal!

Ruime kampeerplaatsen en verschillende verhuur accommodaties

Onze camping aan het veluwemeer beschikt over ruime kampeerplaatsen inclusief een 6 ampère stroomaansluiting, een water toevoer én een water afvoer.

Naast onze ruime kampeerplaatsen beschikt ons vakantiepark ook over verschillende accommodaties zoals luxe 6 persoons stacaravans, eenvoudige back-t-basic trekkershutten en heerlijke strandhuisjes.

Nu uw droomvakantie boeken? Controleer de beschikbaarheid en boek!

Rust, ontspanning en avontuur

Ons vakantiepark biedt de unieke combinatie van rust, ontspanning en avontuur! Overdag lekker actief in of rond het water en ’s avonds genieten op ons vakantiepark met fijne faculteiten zoals restaurant, cafetaria, het strandpaviljoen Bremerbaai.

Waterrecreatie veluwemeer

Bent u opzoek naar de ideale uitvalbasis voor waterrecreatie op het veluwemeer? Kom dan naar Aquacentrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen. Bij ons kunt u direct vanaf het vakantiepark zeilen, surfen, kitesurfen etc.

Zin in een heerlijk dagje varen op het Veluwemeer maar heeft u zelf geen boot? Bij bootverhuur Aquacentrum kunt u comfortabele bootjes huren. Wij verhuren motorbootjes tegen een scherp tarief. Het is mogelijk om een bootje te huren voor een ochtend, middag of een hele dag.

Geen vaarbewijs? Geen probleem, voor de motorboten die wij verhuren heeft u geen vaarbewijs nodig. Ook hebben wij al een aantal leuke vaarroutes uitgestippeld die u kunt varen om de omgeving te ontdekken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de haven van Elburg of Harderwijk om hier even aan te meren en te genieten van een heerlijk kopje koffie.

Klik hier om direct een bootje te huren
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum