Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Surfcamping Veluwemeer

Surfcamping aan het Veluwemeer

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Surfcamping Veluwemeer

Opzoek naar een surfcamping in Nederland? Aquacentrum Bremerbergse Hoek ligt gelegen aan het breedste deel van het veluwemeer. Direct vanaf de camping het water op om te windsurfen of te kitesurfen. Wil je leren surfen tijdens je vakantie? Ook dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Ons vakantiepark aan het veluwemeer beschikt namelijk over een eigens surf- en zeilschool! Onze surfcamping heeft mooie ruime kampeerplaatsen, die van alle gemakken voorzien zijn. Zo heeft iedere kampeerplaats een 6 ampère elektra aansluiting, een water toevoer en een water afvoer. Daarnaast is het terrein is voorzien van een afwasplaats met warm en koud water, douches, toiletten.

Surfcamping Nederland

Bent u opzoek naar dé camping waar u kunt windsurfen of waar u kunt kitesurfen? Kom dan naar onze surf camping aan het veluwemeer. Of u nu opzoek bent naar een windsurfcamping, kitesurfcamping of een camping waar u kunt zeilen. Bij Aquacentrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen kan vrijwel iedere watersporter of waterrecreant met zijn of haar passie terecht!

Onze surfcamping beschikt naast mooie ruime kampeerplaatsen ook over verschillende huuraccommodaties. Zo kunt bij ons vakantie komen vieren een eenvoudige trekkershut, in een ruime 6 persoons stacaravan of in één van onze populaire 4 persoons strandhuisjes.

Onze strandhuisjes staan (zoals al doet vermoeden) op het strand op slechts een vijftien tot twintig meter van het veluwemeer. Direct uw bed uit en de surfplak op? Bij onze surfcamping is het mogelijk!

Vakantiepark aan het Veluwemeer met jachthaven

Vakantiepark Aqua centrum Bremerbergse hoek heeft zijn eigen jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen. De jachthaven heeft een diepgang van 1,50 tot 3 meter bij de aanlegsteigers is elektriciteit, drinkwater en zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig.

Onze jachthaven beschikt over een trailerhelling, daarnaast is er ook een bootlift aanwezig om uw boot in of uit het water te tillen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw boot in onze winterstalling op te slaan.