1. Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  2. Jachthaven bij de camping
  3. Recreatieteam voor jong en oud!

Camping Veluwemeer met hond

Gaat u op vakantie en heeft u een hond? Dan wilt u natuurlijk dat uw hond mee gaat op vakantie! Uw hond is onderdeel van uw gezin, wij vinden het dus ook logisch dat uw hond met u mee gaat op vakantie!

Daarom zijn honden, groot of klein van harte welkom bij ons vakantiepark en camping aan het Veluwemeer.

Wilt u uw vakantie boeken aan het Veluwemeer? Dan kunt u bij ons vakantiepark zowel een ruime kampeerplaats als verschillende verhuur accommodaties boeken. Zo beschikt ons park over eenvoudige trekkershutten, een ruime 6 persoons stacaravans en romantische strandhuisjes.

Bekijk onze accommodaties en de beschikbaarheid

Met hond op vakantie

Je hond meenemen op vakantie? Bij ons vakantiepark en camping aan het Veluwemeer is dat natuurlijk geen probleem!

We horen vaker van onze gasten die hun hond meenemen dat ze het gevoel hebben dat het gezien op deze manier helemaal compleet is. Op vakantie zonder hond? Dan hebben gezinnen vaak het gevoel dat ze niet compleet zijn.

Het kan best lastig zijn om een goede camping of een leuk vakantiepark te vinden waar uw hond wel welkom is. Zoals eerder benoemd is uw trouwe viervoeter bij Aquacentrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen van harte welkom!

Camping Veluwemeer met hond boeken

Ons vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer. Zo vanuit uw tent, caravan, stacaravan of strandhuisje zo het Veluwemeer in of het Veluwemeer op? Bij ons is het mogelijk!

Aquacentrum Bremerbergse hoek ligt gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer. Daarnaast is onze camping ook echt ingericht voor waterrecreanten en mensen die van watersporten houden. Zo kunt u direct vanaf het park het water op om te kitesurfen, te windsurfen, te zeilen, te zwemmen, te vissen en ga zo maar door.

Heeft u een eigen boot of jetski en wilt u deze meenemen op vakantie? Ons vakantiepark beschikt over een eigen haven met maar liefst 500 ligplaatsen. Ook beschikken wij over een botenlift en een trailerhelling. Dus neemt u uw boot of jetski mee achter de auto? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze in het water te leggen.

Vragen of direct boeken? Neem dan contact met ons op of controleer direct online beschikbaarheid.

Controleer beschikbaarheid en boek
 
Aquacentrum
Aquacentrum