Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping aan het water

Camping aan het water

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Camping aan het water

Bent u tijdens uw vakantie vaak in of op het water te vinden? Mag water niet ontbreken bij uw ideale camping? Houdt u ervan om een stukje te varen, ontspannen te vissen, te gaan windsurfen, te gaan kitesurfen, een stuk te zeilen of een andere activiteit op het water? Zoek dan niet verder! En overweeg om uw vakantie bij Aquacentrum Bremerbergsehoek door te brengen. Wij zijn dé camping aan het water voor de waterliefhebbers.

Wij zijn gevestigd aan het breedste stuk van het prachtige Veluwemeer, dit is één van de vier Randmeren die zijn ontstaan bij de aanleg van de provincie Flevoland terug in de jaren 50.

De Veluwerandmeren deze bestaan uit het:

  • Nuldernauw
  • Wolderwijd
  • Veluwermeer
  • Drontermeer

Alle vier prachtige meren! Het een prachtige locatie voor watersporters, recreanten en toeristen uit heel Nederland, maar ook waterliefhebbers uit Duitsland komen eropaf.

Aquacentrum
Aquacentrum

Kampeerplekken aan het water

Wij hebben ruim opgezette kampeerplekken die rechtstreeks grenzen aan het Veluwemeer, ideaal voor de waterliefhebber. Naast het feit dat wij ons in een schitterende waterrijke omgeving bevinden, grenzen wij aan de andere kant aan een bosrijke omgeving. Naast de wateractiviteiten kunt u zich dus ook uitstekend vermaken met fietsen, wandelen, paardrijden of Golfen. Wij bieden een unieke combinatie van avontuur, ontspanning en ervaring.

Wilt u een actieve en zorgeloze vakantie in een waterrijke omgeving? Zoek dan niet verder en boek onze camping aan het water.

Vakantiehuis aan het water

Wilt u het water ervaren tijdens uw vakantie maar dan niet op een camping maar in een luxe strandhuisje? Wilt u wakker worden op het strand, aan het water in Nederland? Klinkt dit als jouw droomvakantie? Wij hebben de ideale locatie om uw vakantie op het strand door te brengen!

Ons vakantiepark aan het veluwemeer beschikt over verschillende strandhuisjes, die op ons eigen zandstrand staan.

Camping aan het water boeken

Dus… Wilt u wakker worden rechtstreeks aan het water? Kom dan uw vakantie doorbrengen bij Aqua centrum Bremerbergs hoek. Boek uw campingplaats of strandhuisje nu!

Wees er wel snel bij, want de plekken gaan erg hard… Vooral de plekken in het hoogseizoen. u wilt de ideale strandvakantie Nederland toch niet aan u voorbij laten gaan?!

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid