Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping met zandstrand

Camping met zandstrand

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Camping met zandstrand

Opzoek naar een camping in Nederland met een zandstrand? Dan bent u bij Aquacentrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen aan het juiste adres!

Onze camping ligt gelegen aan het Veluwemeer en beschikt over een eigen zandstrand van maar liefst 300 meter lang! Wat het helemaal uniek maakt, is dat dit het enige stuk stand is aan het veelmeer waar u naast pootjebaden ook echt kunt zwemmen!

Gaat u vanaf het zandstrand het water in, dan is het zwemgedeelte veilig met boeien afgezet. Daarnaast beschikt dit zwemgedeelte over een heus speeleiland voor kinderen, gegarandeerd uren, misschien wel dagen pret en vertier!

Camping met strand Nederland

Naast dat onze camping aan het veluwemeer over een eigen zandstrand beschikt, ligt er aan dit zandstrand een 160 meter lange pier! Aan deze pier kunnen boten aangelegd worden en u vindt hier de opstapplaats voor de fietspond naar de Veluwe.

Op de pier is overigens ook nog een heuse uitkijktoren gebouwd. Deze uitkijktoren is eenvoudig per trap te beklimmen en geeft u een prachtig uitzicht over het Veluwemeer, onze camping en natuurlijk het 300 meter lange zandstrand.

Zoekt u een camping met zandstrand in Nederland om te kamperen, of bent u opzoek naar een camping in Nederland met verhuur accommodaties? In beide gevallen bent u bij Aquacentrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen aan het juiste adres!

Onze camping beschikt over ruime, luxe kampeerplaatsen met stromend water, een water afvoer en een stroomaansluiting. Daarnaast bieden wij verschillende verhuur accommodaties aan zoals ruime 6 persoons stacaravans, eenvoudige trekkershutten en onze romantische strandhuisjes.

Camping aan het Veluwemeer

Onze camping ligt zoals eerdergenoemd pal aan het Veluwemeer. Direct vanaf de camping windsurfen, zijlen, zwemmen of varen? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Onze camping aan het veluwemeer biedt ruime kampeerplekken die voorzien zijn van alle gemakken. Stomend water, een water afvoer en een stroomaansluiting zijn standaard aanwezig. Daarnaast vindt u op onze camping moderne sanitair gebouwen en verschillende afwasplekken met warm water.

Wilt u komen genieten van onze prachtige camping, maar wilt u liever niet komen kamperen? Ook dat is geen probleem! Want, wij bieden ook verschillende verhuur accommodaties aan. Kom overnachten in een ruime stacaravan, reserveer een overnachting in een eenvoudige trekkershut of boek één van onze schitterende strandhuisjes!

 
Aquacentrum
Aquacentrum