Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping Biddinghuizen

Camping Biddinghuizen

  • Uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud

Genieten op een camping in Biddinghuizen

Aqua Centrum is dé perfecte camping in Biddinghuizen voor watersportliefhebbers en rustzoekers. Onze camping ligt namelijk direct aan het Veluwemeer. Hier kunt u windsurfen, kitesurfen, zeilen of varen! Daarnaast kunt u heerlijk relaxen aan het zandstrand of genieten van een lekker hapje en drankje bij het strandpaviljoen. Dat klinkt toch heerlijk? Kom op onze camping kamperen in Biddinghuizen, of huur een fijne (glamping) accommodatie. Vanaf onze camping in Biddinghuizen aan het Veluwemeer is het allemaal mogelijk! Ook uw hond is welkom bij ons. U kunt samen heerlijk verblijven op onze ruime kampeerplaatsen! 

 

Kamperen

Fantastisch kamperen in Biddinghuizen

Wanneer u wilt kamperen in Biddinghuizen bent u bij Aqua Centrum aan het juiste adres! Geniet van het échte buitengevoel op een ruime en groene kampeerplaats met een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom, stromend water en een eigen waterafvoer. Daarnaast beschikt onze camping in Biddinghuizen over verschillende sanitairgebouwen, afwasplaatsen en de gelegenheid om uw chemisch toilet te legen. Bent u op zoek naar iets meer luxe of beschikt u niet over eigen kampeermiddelen? Kies dan voor een glamping accommodatie! Zo ervaart u toch het echte kampeergevoel, maar dan met veel meer luxe! Naar welke verblijfsmogelijkheid gaat uw voorkeur op onze camping in Biddinghuizen?

 

Uw kampeerplaats in Biddinghuizen in het kort:

  • Ruime kampeerplaatsen aan het Veluwemeer
  • 6 ampère elektra
  • Water aan- en afvoer
  • Afwasplaats op het kampeerterrein
  • Sanitairgebouw met toiletten en douches
 

Uw verblijf op onze camping in Biddinghuizen

Wij doen er natuurlijk alles aan zodat u een zo fijn mogelijk verblijf heeft op onze camping in Biddinghuizen! Relax bijvoorbeeld aan het Bremerbaaistrand; het enige strand aan het Veluwemeer waar je naast pootjebaden ook echt kunt zwemmen. Daarnaast zorgt het speeleiland voor genoeg vertier voor de kids! Of geniet van het heerlijke zonnetje bij het strandpaviljoen Bremerbaai. Dankzij het overdekte terras én het gezellige restaurant is het hier heerlijk vertoeven. Liever een dagje het water op? Huur dan op onze camping in Biddinghuizen een bootje tegen een scherp tarief. Daarnaast biedt ons vakantiepark ook voor voldoende vertier voor de kids. Zij spelen spelletjes met het animatieteam (aanwezig in de schoolvakanties), maken de mooiste zandkastelen of klimmen en klauteren op een van de speeltoestellen. Kortom, er is genoeg te doen bij Aqua Centrum. Zien we u snel?

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

🏡 Waar vind ik een leuke camping in Biddinghuizen?

Bij Vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek natuurlijk! Het is een park met veel keuze uit kampeerplekken en glamping. Huur hier een ruime kampeerplaats of een gezellige ingerichte tent. Vanaf uw kampeerplaats kijkt u heerlijk uit op het Veluwemeer. 

🚶 Wat is er te doen nabij de camping in Biddinghuizen?

Tijdens uw vakantie in op onze camping in Biddinghuizen is er genoeg te doen in de omgeving. Zo kunt u fietsen of wandelen in de natuurrijke omgeving of u kunt een bezoek brengen aan één van de nabij gelegen steden Harderwijk of Elburg. Ook is Aqua Centrum de ideale plek om een watersport te beoefenen!