• Uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud

Camping in Biddinghuizen

Aqua Centrum is dé perfecte camping in Biddinghuizen voor watersportliefhebbers en rustzoekers. Onze camping ligt namelijk direct aan het Veluwemeer. Hier kunt u windsurfen, kitesurfen, zeilen of varen! Daarnaast kunt u heerlijk relaxen aan het zandstrand of genieten van een lekker hapje en drankje bij het strandpaviljoen. Dat klinkt toch heerlijk? Kom op onze camping kamperen in Biddinghuizen, of huur een fijne (glamping) accommodatie. Vanaf onze camping in Biddinghuizen aan het Veluwemeer is het allemaal mogelijk! Ook uw hond is welkom bij ons. U kunt samen heerlijk verblijven op onze ruime kampeerplaatsen! 

Bekijk ons aanbod
 

Kamperen

Kamperen in Biddinghuizen

Wanneer u wilt kamperen in Biddinghuizen bent u bij Aqua Centrum aan het juiste adres! Geniet van het échte buitengevoel op een ruime en groene kampeerplaats met een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom, stromend water en een eigen waterafvoer. Daarnaast beschikt onze camping in Biddinghuizen over verschillende sanitairgebouwen, afwasplaatsen en de gelegenheid om uw chemisch toilet te legen. Bent u op zoek naar iets meer luxe of beschikt u niet over eigen kampeermiddelen? Kies dan voor een glamping accommodatie! Zo ervaart u toch het echte kampeergevoel, maar dan met veel meer luxe! Naar welke verblijfsmogelijkheid gaat uw voorkeur op onze camping in Biddinghuizen?

Uw kampeerplaats in Biddinghuizen in het kort:

  • Ruime kampeerplaatsen aan het Veluwemeer
  • 6 ampère elektra
  • Water aan- en afvoer
  • Afwasplaats op het kampeerterrein
  • Sanitairgebouw met toiletten en douches
 

Uw verblijf op onze camping in Biddinghuizen

Wij doen er natuurlijk alles aan zodat u een zo fijn mogelijk verblijf heeft op onze camping in Biddinghuizen! Daarom kunt u naast een ruime kampeerplaats of ruime accommodatie gebruik maken van al onze faciliteiten. Relax bijvoorbeeld aan het Bremerbaaistrand; het enige strand aan het Veluwemeer waar je naast pootjebaden ook echt kunt zwemmen. Daarnaast zorgt het speeleiland voor genoeg vertier voor de kids! Of geniet van het heerlijke zonnetje bij het strandpaviljoen Bremerbaai. Dankzij het overdekte terras én het gezellige restaurant is het hier heerlijk vertoeven. Liever een dagje het water op? Huur dan op onze camping in Biddinghuizen een bootje tegen een scherp tarief. Daarnaast biedt ons vakantiepark ook voor voldoende vertier voor de kids. Zij spelen spelletjes met het animatieteam (aanwezig in de schoolvakanties), maken de mooiste zandkastelen of klimmen en klauteren op een van de speeltoestellen. Kortom, er is genoeg te doen wanneer u komt kamperen in Biddinghuizen bij Aqua Centrum. Zien we u snel?

Boek uw verblijf op onze camping in Biddinghuizen
 
Of bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid