Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Strandhuisjes Nederland

Strandhuisjes Nederland

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Strandhuisjes Nederland

Wil jij wakker worden in een luxe strandhuisje, letterlijk op het strand, aan het water in Nederland? Klinkt dit als jouw droomvakantie? Wij hebben de ideale locatie om je vakantie op het strand door te brengen!

Wij zijn gevestigd aan het breedste stuk van het prachtige Veluwemeer, dit is één van de vier Randmeren die zijn ontstaan bij de aanleg van de provincie Flevoland terug in de jaren 50.

De Veluwerandmeren deze bestaan uit het:

  • Nuldernauw
  • Wolderwijd
  • Veluwermeer
  • Drontermeer

Alle vier prachtige meren! Het een prachtige locatie voor watersporters, recreanten en toeristen uit heel Nederland, maar ook waterliefhebbers uit Duitsland komen eropaf.

In dit mooie stukje aangelegd natuur hebben wij ons vakantiepark gevestigd. Omdat onze gasten houden van water, strand, watersport en lekker relaxen op het water hebben wij prachtige luxe strandhuisjes gebouwd, zodat jij elke ochtend wakker kan worden in het watersportparadijs.

Strandhuis huren

Genieten van een stand vakantie in Nederland? Hiervoor hoef je niet voor naar zee, maar kom genieten in onze luxe strandhuisjes op het prachtige zandstrand aan het Veluwemeer.

Ons vakantiepark aan het veluwemeer beschikt over een eigen zandstrand van maar liefst 300 meter lang! Op dit strand vind je ook verschillende romantische huisjes. Deze 4 persoons huisjes op het strand zijn te boeken, voor een weekend, voor een aantal dagen of voor een langere vakantie.

Strandhuisje veluwemeer

Jij hebt uitzicht over het water vanuit je strandhuis, je strandhuis staat letterlijk op het strand, voor de strand en waterliefhebber is dit dé ideale locatie om je vakantie door te brengen.

Dus… Wil jij wakker worden rechtstreeks aan het Veluwemeer op het strand? Kom dan je vakantie doorbrengen bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek.

Wees er wel snel bij, want de plekken gaan erg hard… Vooral de plekken in het hoogseizoen. Je wilt de ideale strandvakantie Nederland toch niet aan je voorbij laten gaan?!

Controleer nu de beschikbaarheid en boek je vakantie!

Strandhuisje Veluwerandmeren

De Veluwerandmeren zijn uitstekend geschikt om lekker te recreëren. En hoe kan je hier beter van genieten dan een huisje op het strand met een uitzicht over één van de prachtige Veluwerandmeren?

Dus… Wil jij wakker worden rechtstreeks aan de Veluwerandmeren op het strand? Kom dan je vakantie doorbrengen bij Aqua centrum Bremerbergs hoek.

Wees er wel snel bij, want de plekken gaan erg hard… Vooral de plekken in het hoogseizoen. Je wilt de ideale strandvakantie Nederland toch niet aan je voorbij laten gaan?!

Controleer nu de beschikbaarheid en boek je vakantie!