Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping bij Harderwijk

Kampeerplezier vlak bij Harderwijk

 • Kamperen met uitzicht over het Veluwemeer
 • 15 minuten rijden naar Harderwijk
 • Recreatieteam voor jong en oud!

Ontdek Harderwijk & kom kamperen bij Aqua Centrum ⛺️

Betreed Aqua Centrum Bremerbergse Hoek gelegen aan de drempels van het betoverende Harderwijk! Een korte autorit van een kwartiertje brengt u naar Harderwijk, maar wist u dat u vanaf onze camping ook gemakkelijk per boot in Harderwijk kunt arriveren? Dat komt door onze nabijheid tot het prachtige Veluwemeer. Zelf geen boot? U kunt bij ons een bootje huren! Onze ruime kampeerplaatsen en diverse accommodaties staan gereed om uw verblijf onvergetelijk te maken. Dus, bereid u voor op een fantastische tijd en beschouw ons als uw thuisbasis voor het ontdekken van al het moois dat Harderwijk te bieden heeft.

 

Uw kampeervakantie vlak bij Harderwijk ✨

Stelt u eens voor: een magische plek waar rust, ontspanning en avontuur samenkomen. De zon werpt haar stralen over het Veluwemeer en wekt u met een prachtig uitzicht. Dat is wat u kunt verwachten bij Camping Aqua Centrum Bremerbergse Hoek! Ontwaak op onze ruime en comfortabele kampeerplekken. Onze camping, gelegen vlakbij Harderwijk, grenst aan een schitterende jachthaven en biedt faciliteiten voor jong en oud. 

 
 
 

Kamperen bij ons? Hier is een voorproefje ⤵

 
  Ontspannen & spelen op het Bremerbaaistrand
  Ons animatieteam staat paraat om de kids te vermaken
  Huur een bootje & vaar over het Veluwemeer
  Genieten in een van onze voortreffelijke restaurants
 
 

📍 Onze camping dicht bij Harderwijk 

 

Onze tips voor een dagje dol-fijn plezier Harderwijk 🏰

Natuurlijk staat het Dolfinarium, Europa's grootste zeezoogdierenpark, bovenaan de lijst. Hier kunt u met de hele familie een spetterende dag beleven. Maar er is meer! De historische binnenstad wacht op u, dwaal door het betoverende Vischpoortgebied, waar de authentieke sfeer u omarmt en talloze eet- en drinkgelegenheden u verleiden. 

Heeft u behoefte aan wat rust na al dat wandelen? Het Hortuspark is een oase van groen, perfect voor een picknick of ontspannen moment. Wanneer de dag ten einde loopt, verwennen de lokale restaurants en eetcafés u met heerlijke gerechten, vooral de visgerechten zijn een aanrader. 

 

Vind uw plekje op onze camping dicht bij Harderwijk ⤵

 
 

Wat eerdere gasten onze vroegen ⤵

🚗 Hoe lang is het rijden van de camping naar Harderwijk?

In slechts vijftien minuten rijdt u naar Harderwijk! Maar als u de voorkeur geeft aan de boot, is dat ook mogelijk; vanaf onze camping is Harderwijk bereikbaar per boot.

🏊🏻‍♀️ Welke faciliteiten kan ik verwachten op de camping?

Op de camping vlakbij Harderwijk hoeft u zich geen moment te vervelen. Verken het Bremerbaaistrand met een speeleiland, huur een boot, ontdek de jachthaven, kinderen vermaken zich bij het recreatieteam en geniet van heerlijke gerechten bij onze horeca!