Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping aan viswater

Camping aan viswater

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Camping aan viswater

Bent u opzoek naar een camping aan viswater? Zoek dan niet verder! Wij zijn Aqua Centrum Bremerbergse Hoek en wij liggen gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer en u kunt dus gelijk vanuit uw tent, caravan of camper uw hengeltje uitwerpen!

Het veluwemeer is één van de vier Randmeren die zijn ontstaan bij de aanleg van de provincie Flevoland terug in de jaren 50.

De Veluwerandmeren deze bestaan uit het:

  • Nuldernauw
  • Wolderwijd
  • Veluwermeer
  • Drontermeer

Alle vier prachtige meren die zich uitstekend lenen voor de sportvisserij, ze zijn geschikt voor de professionele sportvissers, maar ook voor de amateurs die zo nu en dan hun hengeltje uit willen gooien.

De meren staan om hun grote bestand aan snoek en baars bekend, deze zijn dus in grote getallen aanwezig. Naast snoek en baars zijn de andere witvissen zoals karper, brasem, voorn of windes ook in ruime getallen aanwezig. Bovendien zijn vissen langer dan een meter geen uitzondering in dit prachtige visgebied.

Vissen op het Veluwe meer

Naast het feit dat u even rustig uw hengeltje in kan gooien vanaf de kant. Kunt u ook een boot huren bij ons, uw eigen boot meenemen en plaatsen in onze haven en vanaf een boot ontspannen vissen.

Wilt u meer weten over onze bootverhuur? Lees hier meer.

Kampeerplekken aan het water

Wij hebben ruim opgezette kampeerplekken die rechtstreeks grenzen aan het Veluwemeer, ideaal voor de waterliefhebber. Naast het feit dat wij ons in een schitterende waterrijke omgeving bevinden, grenzen wij aan de andere kant aan een bosrijke omgeving. Naast de wateractiviteiten kunt u zich dus ook uitstekend vermaken met fietsen, wandelen, paardrijden of Golfen. Wij bieden een unieke combinatie van avontuur, ontspanning en ervaring.

Strandhuisjes aan het veluwemeer

Wilt u graag een vakantie boeken bij ons maar niet op de camping? Kom genieten in onze luxe strandhuisjes op het prachtige zandstrand aan het Veluwemeer.

Ons vakantiepark aan het Veluwemeer beschikt over een eigen zandstrand van maar liefst 300 meter lang! Op dit strand vindt u ook verschillende romantische huisjes. Deze 4 persoons huisjes op het strand zijn te boeken, voor een weekend, voor een aantal dagen of voor een langere vakantie.

Camping aan viswater boeken

Dus… Wilt u wakker worden rechtstreeks aan het water? Kom dan uw vakantie doorbrengen bij Aqua centrum Bremerbergs hoek. Boek uw campingplaats of accommodatie nu!

Wees er wel snel bij, want de plekken gaan erg hard… Vooral de plekken in het hoogseizoen. u wilt de ideale strandvakantie Nederland toch niet aan u voorbij laten gaan?!

 
Aquacentrum
Aquacentrum