Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping Flevoland

Camping Flevoland

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Camping Flevoland

Opzoek naar een camping in Flevoland? Kom dan naar Aquacenter de Bremerbergse hoek in Biddinghuizen! Onze camping ligt gelegen aan het veluwemeer en beschikt over een eigen zandstrand van maar liefst 300 meter lang!

Onze camping ligt gelegen aan de rand van Flevoland en bied hierdoor het beste van meerdere (natuur) gebieden. Vanaf de camping heerlijk wandelen in de bossen van Biddinghuizen, zwemmen, surfen, varen op het veluwemeer of pak de fietspond die vertrekt vanaf de camping en u binnen een 20 minuten afzet in de provincie Gelderland op de Veluwe.

Camping Flevoland Biddinghuizen

Kamperen in Flevoland? Onze camping beschikt over ruime kampeerplaatsen die van alle gemakken voorzien zijn. Zo beschikt iedere kampeerplaats over een eigen water toevoer, een eigen water afvoer en over een 6 ampère stroomaansluiting.

Daarnaast vindt u op onze camping verschillende moderne douche en toiletgebouwen, verschillende afwasplaatsen met warm water en speciale plekken waar u het chemisch toilet kan legen.

Wilt u wel komen genieten van onze camping in Biddinghuizen, maar wilt u liever niet komen kamperen? Boek dan één van onze verhuur accommodaties. Boek bijvoorbeeld een ruime 6 persoons stacaravan, één van onze eenvoudige trekkershutten of één van de luxe strandhuisjes.

Controleer de beschikbaarheid en boek direct

Camping Flevoland aan het water

Onze camping ligt gelegen aan het breedste deel van het veluwemeer. Hierdoor biedt de camping tal van mogelijkheden voor de waterrecreant. Wilt u direct vanaf de camping zijlen, surfen, varen, zwemmen of vissen? Boek dan direct een kampeerplaats bij de mooiste camping in Flevoland.

Onze camping beschikt ook nog eens over een eigen jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen. Wilt u komen kamperen en aanmeren met uw boot, dan is dit uiteraard mogelijk. Maar, jet is ook mogelijk om te komen kamperen en uw eigen boot mee te nemen. De jachthaven beschikt over zowel een trailerhelling als een botenkraan om uw boot in of uit het water te halen.

Camping Flevoland met strand

Opzoek naar een camping met een zandstrand? Zoals eerder genoemd ligt onze camping gelegen aan het breedste deel van het veluwemeer en onze camping beschikt over een eigen zandstrand van maar liefst 300 meter lang!

Wat dit zandstrand uniek maakt, is dat er naast pootje baden ook daadwerkelijk gezwommen kan worden. Dit is het enigste stuk strand waar dit kan aan het veluwemeer. Uiteraard is het zwem gedeelde veilig afgezet met boeien en direct in het water ligt een speeleiland voor kinderen.

Wilt u komen kamperen op de leukste en mooiste camping in Flevoland? Controleer dan de beschikbaarheid en boek direct!

 
Aquacentrum
Aquacentrum