Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
fietsvakantie op de Veluwe

Fietsvakantie op de Veluwe

  • Kamperen en strandhuisjes
  • In natuur- en waterrijke omgeving
  • Voor kort en lang verblijf

Fietsen en wandelen op de Veluwe

Houdt u van fietsen en wandelen? En bent u opzoek naar de ideale uitvalsbasis op een verrassende locatie? Dan bent u bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen helemaal op de juiste plek. De mooiste manieren om de Veluwe te beleven is per fiets of te voet. De verschillende prachtige fiets- en wandelroutes lopen door bossen, over de heide en langs verschillende waterplassen. Daarnaast heeft u de kans om reeën of edelherten tegen te komen. Wilt u fietsen of wandelen direct vanaf de camping, of wilt u misschien een fietsroute om het Veluwemeer maken, maar heeft u geen fietsen bij u? Geen probleem, fietsen zijn te huur via de receptie bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek. 

Hoe uw fietsvakantie op de Veluwe eruit ziet ⤵

Uw overnachting aan het Veluwemeer

Wij beschikken over diverse accommodaties en kampeerplekken aan het Veluwemeer. Onze trekkershutten en kampeerplaatsen zijn vooral erg populair. Dit komt omdat een trekkershut en kampeerplek de ideale uitvalsbasis is voor mensen die op fietsvakantie in Flevoland. U kunt bij ons vakantiepark aan het Veluwemeer terecht met uw eigen tent, caravan of camper. Daarnaast beschikken wij ook over stacaravans, lodges en strandhuisjes. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 7 personen en de kampeerplekken voor maximaal 6 personen. Ideaal als u met een groter gezelschap bent! Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is dé plek waar rust, ontspanning en avontuur samenkomt!

 

In het kort:

  • Geschikt voor 2 tot 7 personen
  • Accommodaties en kampeerplekken
  • Eigen jachthaven
  • Rust, ontspanning en avontuur
  • Aan het Veluwemeer

Waar kiest u voor? ⤵

Dé ideale fietsvakantie aan het Veluwemeer: u heeft het gevonden!

Houdt u van avontuur en bent u een echte cultuursnuiver? Vanaf mei tot en met eindseptember vaart er een fietspond vanaf ons Strandpaviljoen de Bremerbaai naar Nunspeet en terug. Dit fietspondje brengt u in ongeveer 25 minuten van Flevoland naar Gelderland en andersom. Op deze manier kunt u overdag heerlijk fietsen op de Veluwe om ’s avonds tot rust te komen in uw eigen tent, caravan of één van onze vakantiehuizen.

De leukste fietsroutes?

📍 Oude binnenstad Elburg - 17,8 km. Een makkelijke fietstocht geschikt voor elk niveau. 

📍 De Vlierefluiter - 17,3 km. Een makkelijke fietstocht over vooral verharde ondergrond.

📍 Schönes Gewässer - 17,7 km. Een gemiddelde fietstocht waar een goede conditie voor vereist is.

📍 Hulshorsterzand - 14,8 km. Een zware fietstocht waar je in delen van de route met de fiets moet lopen

 

Zoek en boek uw fietsvakantie in Flevoland ⤵

 

Wat eerdere gasten ons vroegen

📆 Is het mogelijk om last minute een fietsvakantie te boeken?

Ja dat is zeker mogelijk! Zijn de weersvoorspellingen goed en wilt u alsnog even genieten van een fietsvakantie aan het Veluwemeer? Wij bieden ook last minute nog voldoende plekken. U kunt bij ons altijd terecht!

🌊 Welke watersporten zijn er mogelijk?

Er zijn tal van watersportmogelijkheden vanaf ons vakantiepark. Denk hierbij aan surfen, zeilen, kitesurfen, kanoën, varen, vissen of windsurfen! Er is echt van alles mogelijk! Ook beschikken wij over onze jachthaven waar u boten kunt huren.