Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Zwemvakantie Nederland

Zwemvakantie in Nederland

ANWB
  • Uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Veel zwemplezier tijdens uw vakantie

Wilt u een vakantie in Nederland boeken en bent u of zijn uw kinderen helemaal weg van water en zwemmen? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen, in Flevoland, ligt gelegen direct aan het breedste deel van het veluwemeer. Ons vakantiepark beschikt over ruime kampeerplaatsen en verschillende verhuur accommodaties zoals ruime 6 persoons stacaravans, eenvoudige trekkershutten en romantische strandhuisjes.

Vakantiepark aan het veluwemeer

Zoals eerder benoemd ligt ons vakantiepark gelegen aan het veluwemeer. Ons vakantiepark is maar liefst 13 hectare groot. Op ons park vindt u verschillende verhuuraccommodaties als strandhuisjes, trekkershutten en stacaravans.

Naast onze verhuuraccommodaties beschikt ons vakantiepark over ruime kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn uitgevoerd met een 6 ampère elektra aansluiting en beschikken over een wateraansluiting en een waterafvoer.

Faciliteiten op het vakantiepark

Ons park beschikt dus over een zandstrand van maar liefst 300 meter en speeleiland speciaal voor kinderen. Verder vindt u op ons vakantiepark sanitair gebouwen met wasserette, speeltuin met diverse speeltoestellen met een springkussen, kinder/ jeugd speelzaal en een barbecue hoek. Daarnaast beschikt ons vakantiepark over een eigen zeil en surfschool!

Uiteraard hebben wij ook een eigen wifinetwerk, vouchers hiervoor zijn te verkrijgen bij de receptie.

Wilt u een zwemvakantie boeken? Controleer dan de beschikbaarheid en boek uw vakantie bij vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen.