Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Waterskiën Veluwemeer

Waterskiën Veluwemeer

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Waterskiën veluwemeer

Waterskiën op het veluwemeer? Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een vakantiepark met jachthaven met veel watersport mogelijkheden. Zo kunt u bij ons vissen, surfen, zeilen en waterskiën.

Ons vakantiepark is uitermate geschikt voor deze watersport mogelijkheden omdat ons park gelegen is aan het breedste deel van het veluwemeer. Direct vanaf de camping op het veluwemeer windsurfen, kitesurfen, zeilen of waterskiën? Bij ons is het mogelijk.

Natuurlijk is het mogelijk om één dag langs te komen, maar wilt u meerdere dagen op ons vakantiepark aan het veluwemeer verblijven? Dan is dat uiteraard ook mogelijk! U kunt bij ons één van de ruime kampeerplaatsen boeken of één van onze verhuur accommodaties, zo verhuren wij eenvoudige trekkershutten, ruime 6 persoons stacaravans en romantische, 4 persoons strandhuisjes.

Meer informatie of direct boeken?

Waterski camping

Opzoek naar een Waterski camping in Nederland? Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt zoals eerder benoemd aan het breedste deel van het veluwemeer. Onze camping is de watersport camping bij uitstek. Direct vanaf de camping het veluwemeer meer op om te windsurfen, te kitesurfen, te zijlen, te wakeboarden of om te waterskiën? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Een dagje waterskiën op het veluwemeer of wil je blijven overnachten om meerdere dagen te waterskiën, te windsurfen, kitesurfen of een andere form van waterrecreatie uit te oefenen? Bij ons is alles mogelijk.

Onze camping beschikt over een eigen jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen, daarnaast beschikt onze camping over een cafetaria en een eigen restaurant! Of u nu één of meerdere dagen bij ons verblijft, wij zorgen er voor dat u het naar uw zin gaat hebben!

Motorboot huren veluwemeer

Wilt u een motorboot huren om te varen in of rond het veluwemeer? Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen beschikken we over verschillende verhuur boten. Deze boten zijn voor een ochtend, een middag of een hele dag te huren.

Geen vaarbewijs? Geen probleem! Voor onze huurboten heeft u geen vaarbewijs nodig. Wel raden wij u aan om de regelementen met betrekking tot het varen op de Nederlandse wateren door te nemen. De documentatie ligt bij onze receptie.

Wilt u een motorboot huren? Dan adviseren wij u wel om deze vooraf even te reserveren. Op deze manier weet u zeker dat er een bootje beschikbaar is voor u.

Last minute bedacht om te gaan varen? Bel dan even naar onze receptie Tel. 0321 331 635 en vraag even naar beschikbaarheid.

Direct een motorboot reserveren

Surf camping

Wil je leren surfen tijdens je vakantie? Ook dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Ons vakantiepark aan het veluwemeer beschikt namelijk over een eigen surf- en zeilschool!

Onze surf camping heeft mooie ruime kampeerplaatsen, die van alle gemakken voorzien zijn. Zo heeft iedere kampeerplaats een 6 ampère elektra aansluiting, een water toevoer en een water afvoer. Daarnaast is het terrein is voorzien van een afwasplaats met warm en koud water, douches, toiletten.

 
Aquacentrum
 
Aquacentrum