Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Zeilvakantie Nederland

Zeilvakantie in Nederland

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Zeilvakantie Nederland

Op zoek naar een zeilvakantie in Nederland? Wil je gelijk vanaf je kampeerplek, luxe strandhuisje of een andere accommodatie het water op om te zeilen? Dan ben je helemaal aan het juiste adres! Wij zijn Aquacentrum Bremerbergse hoek, wij zijn het watersport vakantieparadijs. Wij liggen aan het breedste deel van het veluwemeer en beschikken zelfs over onze eigen surf- & zeilschool. Wij zijn compleet ingericht voor de watersport, het maakt ons wie wij zijn. Het Veluwemeer vult onze identiteit precies aan! Het is dé perfecte plek om te zeilen voor een dagje, maar ook voor een zeilvakantie! Zo hebben wij onze eigen jachthaven waar jij je boot aan kan leggen! Aquacentrum ligt aan het breedste deel van het Veluwemeer, wij beschikken over ons eigen zandstrand, beschikken over een geweldige watersportcamping en hebben verschillende accommodaties, bijvoorbeeld onze luxe strandhuisjes! Gevestigd op het strand.

Zeilvakantie Veluwemeer

Stel je eens voor… Een lekker zomer briesje, strak blauwe lucht en je (gehuurde) zeilboot op het Veluwemeer? Klinkt dat voor jou als de perfect zeilvakantie? Lees dan vooral verder… Het Veluwemeer is uitstekend geschikt om lekker op te zeilen, je kan hierbij Aquacentrum als vast opstartpunt gebruiken en hier langer verblijven, maar je kan onze prachtige locatie ook als doortrek locatie gebruiken. De randmeren zijn hier uitstekend voor, de Veluwerandmeren kan je namelijk allemaal bereiken vanaf onze locatie, deze bestaan uit het:

  • Nuldernauw
  • Wolderwijd
  • Veluwermeer
  • Drontermeer

Alle vier prachtige meren om lekker op te zeilen! Zij zijn alle vier ontstaan bij de aanleg van de provincie Flevoland terug in de jaren 50. Sindsdien is het een prachtige locatie voor watersporters, recreanten en toeristen uit heel Nederland, maar ook waterliefhebbers uit Duitsland komen eropaf.

Zeilschool Veluwemeer

Naast de perfecte locatie, mooie watersport camping en prachtige accommodaties hebben wij ook een eigen zeilschool. Wij hebben hierin al jaren ervaring en hebben de beste instructeurs, ideaal dus voor als je net begint met zeilen, deze instructeurs hebben al honderden mensen het zeilen geleerd. Ook is het ideaal als jij al bekend bent met het zeilen, maar er graag beter in wilt worden of graag weer even een opfris cursus wilt. Meer weten over onze zeilschool? Neem dan contact op! Naast het leren zeilen, hebben wij ook een eigen surfschool, verder is ons vakantiepark ook geschikt voor watersporten als wakeboarden, waterskiën en kiteboarden. Bij ons kan vrijwel iedere watersporter of waterrecreant met zijn of haar passie terecht!

Watersportvakantie Veluwemeer

Op zoek naar een watersportvakantie aan het Veluwemeer? Wil jij wakker worden rechtstreeks aan het Veluwemeer? Kom dan je watersportvakantie doorbrengen bij Aqua centrum Bremerbergs hoek. wij beschikken over verschillende accommodaties, verblijf op ons watersportparadijs hoe jij het wil! Kampeer jij liever? Of zit jij liever luxe in een huisje op het strand? Wij bieden beide opties aan! Wees er wel snel bij, want de plekken gaan erg hard… Vooral de plekken in het hoogseizoen. Je wilt de ideale zeilvakantie in Nederland toch niet aan je voorbij laten gaan?!