• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Watersport camping

Bent u op zoek naar een watersport camping? Zoek dan niet verder! Wij zijn Aqua Centrum Bremerbergse Hoek en wij zijn dé watersportcamping van Nederland. Wij liggen gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer en u kunt dus gelijk vanuit uw tent, caravan of camper gelijk het water op!

Het Veluwemeer is uitermate geschikt voor waterrecreanten en watersporters, zo kunt u windsurfen, kitesurfen, kanoën, zeilen, vissen en nog talloze andere activiteiten uitvoeren op het vlakke mooie water van het Veluwemeer.

Watersportcamping Veluwemeer en Veluwerandmeren

Wij zijn gevestigd aan het breedste stuk van het prachtige Veluwemeer, dit is één van de vier Randmeren die zijn ontstaan bij de aanleg van de provincie Flevoland terug in de jaren 50.

De Veluwerandmeren deze bestaan uit het:

  • Nuldernauw
  • Wolderwijd
  • Veluwermeer
  • Drontermeer

Alle vier prachtige meren welke allemaal aan elkaar zijn gekoppeld. Het een prachtige locatie voor watersporters, recreanten en toeristen uit heel Nederland, maar ook waterliefhebbers uit Duitsland komen eropaf.

Verder kunt u, wanneer u terugkomt van een dag watersporten heerlijk relaxen op ons eigen zandstrand aan het Veluwemeer!

Watersportcamping Nederland

Onze camping plekken grenzen gelijk aan het meer waardoor u echt een unieke waterbeleving ervaart tijdens uw vakantie. Daarnaast zijn de plekken ruim opgezet en zijn onze basisvoorzieningen uitstekend te noemen, kortom de ideale camping voor de watersporters!

Naast campingplekken hebben wij ook verschillende strandhuisjes direct aan het Veluwe meer, deze staan letterlijk op het strand.

Hier kunt u daar meer over lezen.

Surfcamping Nederland

Bent u opzoek naar dé camping waar u kunt windsurfen of waar u kunt kitesurfen? Kom dan naar onze surf camping aan het Veluwemeer. Of u nu opzoek bent naar een windsurf camping, kitesurf camping of een camping waar u kunt zeilen. Bij Aquacentrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen kan vrijwel iedere watersporter of waterrecreant met zijn of haar passie terecht!

Wilt u meer weten of de mogelijkheden tot surfen bij ons? Lees hier meer!

Watersportvakantie boeken

Wilt u een actieve en zorgeloze vakantie in een waterrijke omgeving? Zoek dan niet verder en boek onze camping of één van onze accommodaties.

Wees er wel snel bij, want de plekken gaan erg hard… Vooral de plekken in het hoogseizoen. U wilt de ideale watersportvakantie in Nederland toch niet aan u voorbij laten gaan?!

Controleer de beschikbaarheid en boek!
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum