Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping aan een meer
  • Kamperen en strandhuisjes
  • Met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud

Camping aan een meer

Opzoek naar een kampeerplek aan het water? Camping Aqua Centrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen ligt gelegen aan het Veluwemeer en beschikt over een zandstrand van maar liefst 300 meter! Het zwemgedeelte is veilig afgezet met boeien, daarnaast ligt er in het meer een speeleiland speciaal voor kinderen.

Ook is er een pier van maar liefst 160 meter aanwezig, waar boten kunnen aanmeren. Ook is er uitkijktoren en bevindt zich hier de opstapplaats van de fietspont naar de Veluwe.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Vakantie aan het water

Waar water is, is plezier! In water kun je zwemmen, varen, spelen en vissen. Niet voor niets dat er zo veel gezocht wordt naar vakantiehuisjes aan het water of naar een kampeerplaats aan het water. Onze camping is gelegen aan het Veluwemeer en biedt erg veel mogelijkheden voor waterrecreanten. Vanaf de camping kun je gelijk zeilen, kanoën of met uw sloep of andere motorboot op pad gaan.

Wilt u heerlijk varen op het Veluwemeer, maar heeft u zelf geen boot? Geen probleem, wij hebben onze eigen botenverhuur! Reserveer eenvoudig online of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Camping aan een meer en waterrecreatie

Onze camping is volledig ingericht voor waterrecreanten. Zo beschikt Aqua Centrum Bremerbergse Hoek over zijn eigen jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen. De jachthaven heeft een diepgang van 1,50 tot 3 meter. Bij de aanlegplaatsen is elektriciteit, drinkwater en zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig.

Legt u aan in onze jachthaven, dan vindt u op een steenworp afstand verschillende horecagelegenheden. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk te zonnen en te zwemmen op het 300 meter lange zandstrand.

Onze jachthaven beschikt ook over een trailerhelling en er is een botenkraan aanwezig om uw boot in of uit het water te tillen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw boot in onze winterstalling op te slaan.

Boek nu je vakantie