• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Veluwemeer Vakantiepark

Veluwemeer vakantiepark: Opzoek naar een vakantiepark aan het Veluwemeer? Dan bent u bij Aquacentrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen helemaal aan het juiste adres. Ons vakantiepark en camping ligt direct aan het Veluwemeer en beschikt over een eigen zandstrand van maar liefst 300 meter lang.

Wat ook uniek is, is dat u direct in het Veluwemeer kan zwemmen vanaf het strand. De meeste stranden of aan de meeste oevers van het Veluwemeer is het water zeer ondiep en kunt u bijvoorbeeld alleen maar pootje baden. Bij ons dus niet, direct het water in en heerlijk zwemmen! Daarnaast is uw hond ook welkom bij ons. Dus u kunt met het hele gezin genieten van ons vakantiepark aan het Veluwemeer!

Vakantiepark Veluwemeer Biddinghuizen

Ons Vakantiepark Veluwemeer in Biddinghuizen biedt verschillende verhuur accommodaties aan, zo hebben wij eenvoudige back-to-basic trekkershutten, hebben we een ruime 6 persoons stacaravan en verhuren wij romantische strandhuisjes.

De trekkershutten zijn zeer eenvoudig en echt back-to-basic ingericht. Een trekkershut is misschien wel te vergelijken met een tent, maar dan van hout. De 6 persoons stacaravan is een heerlijke accommodatie voor gezinnen, ruim en voorzien van alle gemakken.

De meest populaire accommodaties op Veluwemeer Vakantiepark Biddinghuizen zijn de romantische strandhuisjes. Ook deze strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien en staan, zoals de naam al doet vermoeden op het strand aan het Veluwemeer.

Onze strandhuisjes zijn overigens het hele jaar door erg populair, ook in het voorseizoen tot diep in het naseizoen kunt u heerlijk genieten van de strandhuisjes en het prachtige uitzicht.

Let op, omdat onze strandhuisjes zo populair zijn, zijn deze vaak al vroeg in het jaar volledig volgeboekt. Overweegt u deze fijne accommodatie te boeken? Controleer dan eerst de beschikbaarheid.

Controleer beschikbaarheid en boek!

Vakantiepark watersport

Opzoek naar een vakantiepark waar ook de mogelijkheid is om verschillende watersporten uit te oefenen? Dan bent u bij Aquacentrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen helemaal op het juiste adres.

Zo kunt u direct vanaf het park het Veluwemeer op om te windsurfen, te kitesurfen, te zijlen, te varen en zelfs te waterskiën! Ons vakantiepark ligt aan het breedste deel van het Veluwemeer en nabij de camping is het dan ook toegestaan om sneller te varen. Heeft dus een snelle boot en wilt u hierachter waterskiën of heeft u een jetski en wilt u hier op volle kracht mee varen? Dan is dit vanaf ons vakantiepark aan het Veluwemeer erg goed te doen!

Direct een kampeerplaats of een verhuur accommodatie reserveren? Controleer dan snel de beschikbaarheid en boek direct!

Controleer beschikbaarheid en boek!
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum