Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Veluwemeer Camping

Veluwemeer Camping

ANWB
  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Veluwemeer Camping

Veluwemeer camping: Kamperen pal aan het Veluwemeer? Vakantiepark en camping Aquacentrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen ligt gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer.

Direct vanaf de camping het water op? Lekker zijlen, surfen, zwemmen, kitesurfen of ontspannend een hengeltje in het water gooien? Op onze Veluwemeer camping is het allemaal mogelijk.

Op onze camping aan het Veluwemeer vindt u mooie ruime kampeerplaatsen die van alle gemakken voorzien zijn. Zo beschikt iedere kampeerplaat op onze camping over een 6 ampère stroomafsluiting, een eigen water toevoer én een eigen water afvoer. Daarnaast vindt u op onze camping verschillen afwasplaatsen met warm en koud water en toiletgebouwen.

Direct uw kampeerplaats op onze Veluwemeer camping reserveren?

Veluwemeer camping Bremerbergse Hoek

Veluwemeer camping Bremerbergse Hoek is echt ingericht op de actieve waterrecreant. Zo vindt u op Vakantiepark en camping Aquacentrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen:

  • Een eigen zeil en surfschool
  • Bootverhuur
  • Hebben wij speciale Catamaran steigers
  • Een eigen jachthaven met een capaciteit van maar liefst 500 ligplaatsen
  • Een Botenkraan
  • Een Trailerhelling

Daarnaast is het stallen van uw boot in de winter ook mogelijk bij ons.

Kamperen veluwemeer Heerlijk kamperen aan het Veluwemeer?

Direct van uw tent, caravan of camper zo het Veluwemeer in rollen? Bij onze camping en vakantiepark aan het Veluwemeer is het mogelijk!

Zoekt u wel de rust, ontspanning en de sfeer van kamperen, maar blijft u liever niet overnachten in een camper, caravan of in een tent? Aquacentrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen biedt ook verschillende verhuur accommodaties aan.

Zoekt u een huisje aan het Veluwemeer? Bekijk dan eens onze ruime 6 persoons stacaravan of onze romantische strandhuisjes.

Let er wel op dat onze verhuur accommodaties vaak al in het begin van het jaar volledig volgeboekt zijn. Deze verhuur accommodaties en dan vooral onze strandhuisjes zijn niet alleen erg populair in het hoogseizoen. Maar, ook in het voorseizoen, tot laat in het naseizoen zijn deze strandhuisjes vaak al volgeboekt.

Overweegt u een vakantiehuisje of een campingplaats aan het Veluwemeer te boeken? Controleer dan de beschikbaarheid en boek optijd!

Aquacentrum
Aquacentrum
Aquacentrum