• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Vakantiepark aan het Veluwemeer

Direct aan het Veluwemeer ligt vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse hoek. Ons vakantiepark is maar liefst 13 hectare groot. Op ons park vindt u verschillende verhuuraccommodaties als strandhuisjes, trekkershutten en stacaravans.

Naast onze verhuuraccommodaties beschikt ons vakantiepark over ruime kampeerplekken. Alle kampeerplekken zijn uitgevoerd met een elektra aansluiting van 6 ampère en beschikken over een waterkraan met afvoer.

Vakantiepark aan het Veluwemeer met jachthaven

Vakantiepark Aqua centrum Bremerbergse hoek heeft zijn eigen jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen. De jachthaven heeft een diepgang van 1,50 tot 3 meter bij de aanlegsteigers is elektriciteit, drinkwater en zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig.

Onze jachthaven beschikt over een trailerhelling, daarnaast is er ook een bootlift aanwezig om uw boot in of uit het water te tillen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw boot in onze winterstalling op te slaan.

Strandpaviljoen Bremerbaai

Ons strandpaviljoen bevindt zich bij het nieuw aangelegde recreatiegebied de Bremerbaai. U kunt bij ons strandpaviljoen terecht voor lunch, diner of gewoon om een lekker drankje te drinken.

Het strandpaviljoen beschikt over maar liefst 100 zitplaatsen op het “gedeeltelijk” overdekte terras en nog eens 60 zitplaatsen binnen. U kunt 's ochtends al bij ons strandpaviljoen terecht voor bijvoorbeeld een heerlijke kop koffie met gebak.

Wilt u bij ons komen eten? Dan raden wij aan om van tevoren even te reserveren.

Faciliteiten op het vakantiepark

Het vakantiepark beschikt over een zandstrand van maar liefst 300 meter. Het zwemgedeelte bij het strand is afgezet met Boeijen, daarnaast ligt er in het water en speeleiland speciaal voor kinderen. Aan het strand ligt een lange pier van maar liefst 160 meter, aan deze pier kunnen boten aanmeren. Ook is er een uitkijktoren en bevindt zich een opstapplaats voor de fietspont naar de Veluwe.

Verder vindt u op ons vakantiepark sanitair gebouwen met wasserette, speeltuin met diverse speeltoestellen met een springkussen, kinder/ jeugd speelzaal en een barbecue hoek. Daarnaast beschikt ons vakantiepark over een eigen zeil en surfschool!

Ons vakantiepark beschikt over een eigen wifinetwerk, vouchers zijn te verkrijgen bij de receptie.

Bent u dus opzoek naar een vakantiepark aan het Veluwemeer wat alles te bieden heeft? Controleer dan de beschikbaarheid en boek uw vakantie bij vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse hoek in Biddinghuizen.

Controleer direct de beschikbaarheid en boek direct uw vakantie!
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum