• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Vakantiehuisje Veluwemeer

Vakantiehuisje aan het veluwemeer huren? Ons vakantiepark aan het veluwemeer biedt verschillende verhuur accommodaties aan. Denk hierbij aan onze ruime stacaravans, onze goedkope trekkershutten en onze heerlijke strandhuisjes!

Houd u van een avontuurlijke vakantie? Dan zijn onze trekkershutten een prima en goedkoop alternatief voor een tent! De trekkershutten worden veel gebruikt door fietsers en wandelaars die op doorreis zijn, maar ook voor een paar achtereenvolgende overnachtingen zijn onze 4 persoons trekkershutten ideaal.

Op vakantie met het hele gezin of meer dan 4 personen? Dan is onze in 2015 geplaatste ruime 6 persoons stacaravan misschien wel de meest ideale combinatie! Deze ruime stacaravan is comfortabel, modern ingericht en beschikt over alle gemakken zoals een magnetron, koelkast, verwarming etc.

Overnachten in één van onze mooiste accommodaties, of in ieder geval overnachten op één van de mooiste plekjes aan het veluwemeer? Boek dan één van onze 4 persoons strandhuisjes. Wakker worden aan het water, loop vanaf de veranda van uw strandhuisje zo het veluwemeer in voor een verfrissende ochtendduik. Uiteraard zijn onze strandhuisjes ook voorzien van alle gemakken zoals een magnetron, een koffiezetapparaat en een televisie.

Direct een vakantiehuisje aan het veluwemeer boeken?
Controleer de beschikbaarheid en boek direct uw droomvakantie!

Strandhuisje veluwemeer

De meest populaire accommodaties op ons vakantiepark zijn wel de heerlijke strandhuisjes aan het veluwemeer. En als wij zeggen strandhuisjes aan het veluwemeer, bedoelen wij ook direct aan het veluwemeer.

De strandhuisjes staan op een afstand van +/- 15 tot 30 meter van het water op het strand. Bent u een avondmens? Geniet dan van de heerlijke avondzon op de veranda van uw eigen strandhuisje. Meer een ochtendmens? Geniet dan van de opkomende zon, de eerste ochtendgeluiden van de watervogels en de rust in de stilte van een wakker wordend veluwemeer.

Direct een strandhuisje boeken?
Controleer de beschikbaarheid en boek direct!

Vakantiepark met waterrecreatie

Ons vakantiepark ligt gelegen aan het veluwemeer. Direct vanaf het vakantiepark heeft u tal van watersport en waterrecreatie mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld zwemmen, kanoën, zeilen, surfen of met een motorboot varen? Dan kunt u direct vanaf de camping het water in of op!

Heeft u een vakantiehuis aan het veluwemeer bij ons geboekt en wilt u een dag gaan varen op het veluwemeer? Wij verhuren motorbootjes geschikt voor 8 personen. Wilt u een ochtend of middag gaan varen op het Veluwemeer? Bij ons kunt de bootjes per dag deel huren.

Heeft u geen vaarbewijs, maar wilt u toch een motorbootje huren? Geen probleem, u heeft geen vaarbewijs nodig voor onze motorbootjes. Lees voor dat u het water op gaat even de reglementen door.

Een vakantiehuisje aan het veluwemeer huren?

Controleer de beschikbaarheid en boek direct!
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum