• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Vakantie Veluwemeer

Opzoek naar een vakantiehuis aan het Veluwemeer of bent u opzoek naar een camping aan het Veluwemeer? Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is het vakantiepark aan het Veluwemeer met ruime kampeerplaatsen en verschillende verhuur accommodaties.

Ons vakantiepark is gevestigd aan het breedste deel van het Veluwemeer met aan de ene kant een bosrijke omgeving om heerlijk te fietsen of lekker te wandelen en aan de andere kant het water waar u kunt surfen, zijlen, waterskiën, vissen en ga zo maar door. Ons vakantiepark biedt de unieke combinatie van ontspannen en actief vakantie vieren.

Watersport vakantie Veluwemeer

Opzoek naar de ideale locatie voor een echte watersport vakantie? Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen ligt zoals eerdergenoemd dus aan het breedste deel van het Veluwemeer. U kunt direct vanaf het park het water op om te zijlen, te surfen, te kanoën en ook waterskiën behoord tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt ons vakantiepark over zijn eigen jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen. De jachthaven heeft een diepgang van 1,50 tot 3 meter en is hierdoor ook geschikt voor de (grotere) plezierjachten. Bij de aanlegplaatsen is elektriciteit, drinkwater en zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig. De jachthaven beschikt over een trailerhelling en er is een botenkraan aanwezig om uw boot in of uit het water te tillen.

Watersport en ontspanning

Iets wat wij veel zien is de zoektocht naar watersport en ontspanning. Overdag heerlijk actief in of op het water en ’s avonds heerlijk ontspannen. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt deze unieke combinatie!

Overdag direct vanaf ons vakantiepark water op of in en ’s avonds lekker eten in Restaurant Bremerbergse Hoek, of heerlijk dineren in het Strandpaviljoen Bremerbaai.

Vakantiepark aan het Veluwemeer

Ons vakantiepark aan het Veluwemeer is maar liefst 13 hectare groot. Op het vakantiepark vindt u naast de verschillende huuraccommodaties als trekkershutten, strandhuisjes en stacaravans ook ruime kampeerplaatsen die voorzien zijn van een 6 ampère stroom aansluiting, water toe- en watervoer.

Daarnaast vindt u op ons vakantiepark aan het Veluwemeer verschillende faciliteiten, waaronder sanitair gebouwen met een wasserette, restaurants, een cafetaria, een BBQ-hoek, een speeltuin met diverse speeltoestellen voor kinderen een kindser- en jeugd speelzaal en een surf en zeilschool. En, uiteraard hebben wij ook Wifi op het vakantiepark.

Controleer de beschikbaarheid en boek direct uw vakantie!
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum