Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Wakker worden aan het water!
Veluwemeer Aqua Centrum
Watersport Aqua Centrum
Neem de fietspont en ontdek de Veluwe!

Kamperen aan het Veluwemeer

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Kamperen aan het Veluwemeer

Kamperen aan het Veluwemeer: Wilt u komen kamperen aan het Veluwemeer? Dan bent u bij dé camping aan het Veluwemeer Aqua Centrum Bremerbergse Hoek helemaal aan het juiste adres!

Onze prachtig aangelegde vakantiepark ligt gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer. Op ons park vindt u een zandstrand van maar liefst 300 meter lang, ook kunt u direct vanaf het strand het water in om heerlijk te zwemmen! Dat klinkt logisch, maar u moet weten dat de andere punten aan het Veluwemeer waar u het water in kunt, u eigenlijk alleen kunt pootje baden en dat deze locaties niet geschikt zijn om te zwemmen. Bij ons kunt u dus direct vanaf de camping een heerlijke duik nemen!

Wilt u komen kamperen aan het Veluwemeer? Controleer dan eenvoudig de beschikbaarheid via onze boekingsmodule.

Camping Veluwemeer

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is dé camping aan het Veluwemeer voor iedere waterrecreant en watersport liefhebber. Vissen, varen, zwemmen, windsurfen, kitesurfen, zijlen, noem het maar op!

Onze camping beschikt ook nog eens over zijn eigen jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen! En, met een diepgang van 3 meter is de jachtgaven ook nog eens geschikt voor de “grotere” plezierjachten.

Ook hebben wij een botentrailer en een eigen botenkraan. Heeft u zelf een boot of een jetski die u mee wilt nemen naar onze camping aan het Veluwemeer? Geen probleem, laat deze eenvoudig het water in en stal de trailer op één van de daarvoor geschikte plekken staan.

Kortom heerlijk kamperen aan het Veluwemeer, genieten van het water en alle voorzieningen op onze geweldige camping? Controleer dan de beschikbaarheid en boek direct!

Kamperen aan het breedste deel van het Veluwemeer

Komen kamperen aan het breedste deel van het Veluwemeer? Waar water is, is plezier! In water kun je zwemmen, varen, spelen en vissen. Niet voor niets dat er zo veel gezocht wordt naar vakantiehuisjes aan het water of naar een kampeerplaats aan het water. Onze camping is dus gelegen aan het Veluwemeer en biedt erg veel mogelijkheden voor waterrecreanten en waterliefhebbers. Vanaf de camping kun je gelijk vissen, varen, zwemmen, windsurfen, kitesurfen, zijlen, kanoën, noem het maar op!

Wilt u heerlijk varen op het Veluwemeer, maar heeft u zelf geen boot? Geen probleem, wij hebben onze eigen botenverhuur! Reserveer eenvoudig online of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u kamperen aan het Veluwemeer? Controleer eenvoudig de beschikbaarheid en boek eenvoudig online! Let wel op dat wij vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt zijn. Controleert u de beschikbaarheid en is er nog een kampeerplek beschikbaar in de door u geselecteerde periode? Maak dan snel de reserveren voordat het te laat is.

 
Aquacentrum
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum