Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping Veluwemeer

Camping Veluwemeer

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Camping Veluwemeer

Heerlijk kamperen aan het Veluwemeer? Camping Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt gelegen direct aan het Veluwemeer. Wij beschikken over ruime kampeerplekken met uitzicht over het Veluwemeer. Naast deze ruime kampeerplekken beschikken wij ook over verschillende verhuuraccommodaties.

Aan de camping ligt een zandstrand met speeleiland. Het zandstrand is maar liefst 300 meter lang! Naast pootjebaden kunt u hier natuurlijk ook heerlijk zwemmen. Met boeien is het zwemgedeelte veilig afgezet en het speeleiland voor de kinderen zorgt voor genoeg vertier.

Vakantiepark aan het Veluwemeer

Ons vakantiepark ligt direct aan Veluwemeer. Wij beschikken over onder andere kampeerplekken en verhuuraccommodaties zoals stacaravans en strandhuisjes.

Daarnaast beschikt het vakantiepark over een jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen. De jachthaven heeft een diepgang van 1,50 tot 3 meter. Bij de aanlegplaatsen zijn voorzieningen als elektriciteit, drinkwater en sanitair gebouwen aanwezig.

Camping Veluwemeer faciliteiten

Uiteraard vindt u bij onze camping aan het Veluwemeer alle faciliteiten die u mag verwachten. Denk hierbij aan sanitair gebouwen met een wasserette, een speeltuin met diverse speeltoestellen en een springkussen. Tevens vindt u op onze camping een kinder- en jeugd speelzaal.

Daarnaast beschikt onze camping aan het Veluwemeer, over een eigen surf- en zeilschool. Verder vindt u nog een restaurant, cafetaria en een aparte barbecuehoek op de camping.

Natuurlijk hebben wij ons eigen wifi-netwerk; benodigde vouchers hiervoor zijn te verkrijgen bij de receptie.

 
Aquacentrum
Aquacentrum