Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Last minute vakantie

Last minute vakantie Nederland

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Last minute vakantie Nederland

Opzoek naar een Last minute vakantie in Nederland? Op zoek naar een last minute vakantiehuisje? Controleer dan snel de beschikbaarheid en de scherpe last minute tarieven van onze accommodaties.

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een vakantiepark direct gelegen aan het veluwemeer. Ons vakantiepark richt zich voornamelijk op waterrecreanten in de breedste zin van het woord. Houd u van zijlen, windsurfen, varen, zwemmen, vissen of lekker aan het water zitten? Dan bent u bij ons vakantiepark aan het veluwemeer helemaal op de juiste plaats!

Last minute vakantiehuisje

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een vakantiepark en camping in Biddinghuizen. Onze camping biedt mooie, ruime kampeerplekken aan die van alle luxe voorzien zijn. Zo vindt u op iedere campingplaats een stroom aansluiting van 6 ampère, stromend water en een eigen water afvoer.

Naast onze kampeerplekken bieden wij verschillende accommodaties aan. Zo beschikt ons park over ruime 6 persoons starcaravans, eenvoudige trekkershutten en romantische strandhuisjes.

Onze strandhuisjes staan zoals de naam al doet vermoeden op het strand. Wilt u direct vanuit uw vakantiehuisje het strand op en een frisse duik nemen in het veluwemeer? Check dan snel onze last minute vakantiehuisjes op de beschikbaarheid.

Last minute veluwemeer

Last minute vakantie aan het veluwemeer boeken? Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt verschillende verhuur accommodaties en kampeerplaatsen aan het veluwemeer aan.

Naast verhuur accommodaties en kampeerplekken beschikt ons vakantiepark over een eigen jachthaven. De jachthaven heeft een capaciteit van maar liefst 500 ligplaatsen. Met een diepgang van tussen de 1 ½ en 3 meter is de jachthaven ook uitermate geschikt voor de grotere pleziervaartuigen.

Wilt u last minute in onze jachthaven komen aanleggen? Vaak hebben we nog wel plek en kunt u direct aanleggen, maar wilt u gegarandeerd zijn van een ligplaats? Neem dan even telefonisch contract met ons op via + 31 (0)321 331 635.

Aquacentrum
 
Aquacentrum