• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Veluwemeer restaurant

Veluwemeer restaurant: Opzoek naar een restaurant aan het Veluwemeer? Kom dan naar Borrel & Bites “Bremerbergse Hoek" in Biddinghuizen. Sfeervol ingericht en een prachtig uitzicht over het Veluwemeer.

Geniet van het uitzicht vanuit ons restaurant of vanaf ons heerlijke terras wat direct aan het Veluwemeer gelegen ligt. Kom bij ons restaurant aan het Veluwemeer langs om te lunchen, te dineren of om heerlijk te genieten van een drankje met eventueel wat borrelhapjes.

Wilt u komen lunchen of dineren bij Borrel & Bites “Bremerbergse Hoek" in Biddinghuizen? Dan is reserveren niet nodig. Maar, wilt u 100% zeker zijn dat wij een plekje voor u hebben? Dan is reserveren wel aam te raden.

Reserveren kan online via de website van Borrel & Bites “Bremerbergse Hoek" of telefonisch via 0321 321335.

Restaurant en camping aan het Veluwemeer

Borrel & Bites “Bremerbergse Hoek" ligt op een unieke locatie direct aan het Veluwmeer en aan de jachthaven van de camping aan het Veluwemeer, Aqua Centrum.

Aqua Centrum “Bremerbergse Hoek" is de camping aan het Veluwemeer voor iedere watersport liefhebber en waterrecreant. De camping ligt gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer wat het de ultieme locatie maakt voor onder andere windsurfen, kitesurfen, zijlen, waterskiën en ga zo maar door.

Bent u dus opzoek naar een camping aan het Veluwemeer met een eigen restaurant? Dan zit u bij Aqua Centrum “Bremerbergse Hoek” in Biddinghuizen helemaal op het juiste adres.

Arrangementen Veluwemeer Restaurant

Heerlijk komen dineren of lunchen aan het Veluwemeer? Bij Borrel & Bites “Bremerbergse Hoek" bent u natuurlijk altijd van harte welkom.

Daarnaast bieden wij ook verschillende arrangementen aan. Bruiloften, personeelsfeesten of een ander feest te vieren? Informeer gerust eens, uiteraard geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn bij Borrel & Bites “Bremerbergse Hoek".

Heeft u vragen of wilt u misschien een vrijblijvende afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken? Stuur dan een email naar info@bremerbergsehoek.nl of neem telefonisch contact op met Borrel & Bites “Bremerbergse Hoek" via 0321 321335.

Restaurant Veluwemeer
 
Restaurant Veluwemeer