Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
kitesurf vakantie

Kitesurf vakantie

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Kitesurf vakantie

Op zoek naar de ideale locatie voor een kitesurfvakantie op vlak water? Wij hebben de idéale kitespot in Nederland op vlakwater, zowel voor ervaren en beginnende kitesurfers! Wij zijn gelegen aan het breedste deel van Het Veluwe Meer en beschikken over een zandstrand, een ideale opstart locatie om te kiteboarden. Daarnaast beschikken wij over verschillende accommodaties, verblijf op ons watersportparadijs hoe jij het wil! Kampeer jij liever met je kitesurf vrienden? Of zit jij liever luxe in een huisje op het strand? Bij ons is het allebei mogelijk! Wij zorgen ervoor dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken, behalve of er wel genoeg wind staat… Gelukkig staat er in de zomermaanden een regelmatige constante wind door ons geliefde zeeklimaat.

Waarom kitesurfen aan het Veluwemeer?

Allereerst is Nederland een super geschikt land om te gaan kitesurfen, zoals hierboven al genoemd staat er bijna altijd wel een goede wind vanwege ons zeeklimaat. Daarnaast is het de ideale locatie om te gaan kitesurfen op vlakwater, het water begint namelijk ondiep waardoor opstarten makkelijk is, bovendien is onze locatie is gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer dit maakt het ideaal om te kitesurfen! Verder is onze camping speciaal ingericht voor watersporters, wil je bijvoorbeeld een dagje wakeboarden? Ook dat is mogelijk bij ons, je kan bij ons op locatie namelijk ook boten huren. Of wil je tijdens je vakantie naast Kiteboarden toch nog even windsurfen of zeilen? Dat kan bij ons ook, wij beschikken zelfs over onze eigen surf- en zeilschool! Uiteraard kun je ook je eigen surfplanken/zeilboten meenemen, maar wij verhuren ze ook!

Kitesurf vakantie Nederland

Wil je op kitesurf vakantie bij vlakwater in Nederland? Overweeg dan eens om je kitesurfvakantie door te brengen bij Aqua Centrum Bremerbergse hoek, wij zijn gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer en hebben een zandstrand tot onze beschikking. Kortom, de ideale kitespot in Nederland op vlakwater!

Je kan bij ons direct vanaf de camping of je accommodatie het water op met je kiteboard! Onze camping beschikt over ruim opgezette kampeerplaatsen. Daarnaast zijn wij dé watersportcamping van Nederland, je hoeft je nergens druk om te maken, wij zorgen ervoor dat jij je alleen nog druk moet maken over het weer.. Daar hebben wij helaas geen invloed op.

Kitesurfvakantie Veluwemeer

Op zoek naar een kitesurfvakantie aan het Veluwemeer? Wil jij wakker worden rechtstreeks aan het Veluwemeer? Zodat je gelijk ’s ochtends na het ontbijt op je kiteboard kan stappen? Kom dan je kitesurfvakantie doorbrengen bij Aqua centrum Bremerbergs hoek. wij beschikken over verschillende accommodaties, verblijf op ons watersportparadijs hoe jij het wil! Kampeer jij liever met je kitesurf vrienden? Of zit jij liever luxe in een huisje op het strand?

Wij bieden beide opties aan!

Wees er wel snel bij, want de plekken gaan erg hard… Vooral de plekken in het hoogseizoen. Je wilt de ideale kitesurfvakantie op vlakwater in Nederland toch niet aan je voorbij laten gaan?!