Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Kamperen met het hele gezin
Wakker worden aan het water
Glamping aan het Veluwemeer
Neem de fietspont en ontdek de Veluwe!
Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

Huisje op het strand

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Huisje op het strand

Opzoek naar een huisje op het strand? Aquacentrum de Bremerbergse hoek ligt gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer en beschikt over verschillende luxe strandhuisjes.

Een lekker weekend weg, een paar dagen genieten van al het moois wat het veluwemeer te bieden heeft of genieten van een welverdiende vakantie in Nederland? Boek dan één van onze luxe strandhuisjes.

De huisjes op het strand staan op +/- 15 tot 30 meter van het veluwemeer af. Direct uit het strandhuisje een frisse duik nemen in het veluwemeer? Bij ons is het mogelijk!

Huisje op het strand huren

Een strandhuisje huren? Ons vakantiepark aan het veluwemeer beschikt over verschillende verhuur accommodaties. Zo kunt u bij ons een ruime 6 persoons stacaravan huren, bieden wij eenvoudige trekkershutten aan en kunt u romantische, 4 persoons strandhuisjes huren.

Wilt u komen genieten van een huisje op het strand? Controleer dan de beschikbaarheid en boek direct.

Huisje op het strand Nederland

Genieten van een stand vakantie in Nederland? Hiervoor hoef je niet voor naar zee, maar kom genieten van het prachtige zandstrand aan het veluwemeer.

Ons vakantiepark beschikt over een eigen zandstrand van maar liefst 300 meter lang! Op dit strand vindt u ook verschillende romantische huisjes. Deze 4 persoons huisjes op het strand zijn te boeken, voor een weekend, voor een aantal dagen of voor een langere vakantie.

Controleer de beschikbaarheid en boek direct

Strandhuisje veluwemeer

Bent u opzoek naar een vakantiehuisje met uitzicht over het water, bent u opzoek naar een strandhuisje aan het veluwemeer? Dan bent u bij Aquacentrum de Bremerbergse hoek in Biddinghuizen aan het juiste adres!

Naast onze 4 persoons strandhuisjes bieden wij ook nog eenvoudige trekkershutten en ruime 6 persoons stacaravans aan.

Wilt u direct een strandhuisje of één van de andere verhuur accommodaties boeken? Controleer dan snel de beschikbaarheid.

Beschikbaarheid controleren
 
Aquacentrum
Aquacentrum