• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Fietsvakantie Veluwemeer

Bent u op fietsvakantie en wilt u hierbij een rondje om het Veluwemeer fietsen? Of bent u opzoek naar een camping aan het Veluwemeer vanwaar u verschillende prachtige fietstochten kunt maken?

In beide gevallen bent u bij camping en vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen helemaal op de juiste plaats! Ons vakantiepark aan het Veluwemeer beschikt over eenvoudige trekkershutten voor als u op doorreis bent. Wilt u meerdere dagen verblijven en de verschillende prachtige fietstochten in de omgeving berijden? Dan vindt u bij ons ruime kampeerplaatsen voor camper, caravan of tent en luxe verhuuraccommodaties.

Wilt u komen overnachten? Controleer dan snel de beschikbaarheid en boek eenvoudig online. Heeft u vragen of misschien liever telefonisch boeken? Dan kunt u ons tijdens openingstijden bereiken via telefoonnummer 0321 331 635.

Controleer beschikbaarheid

Fietsvakantie Flevoland

Fietsen in Flevoland of fietsen door Flevoland? Houd u van kamperen en fietsen, dan is Flevoland misschien niet direct de provincie waar aan u denkt. Flevoland heeft ook wel de stempel van saaie omgeving, alleen maar platte vlaktes. Je rijdt immers om de zeebodem.

Maar niets is minder waar, wij denken dat u bij verast zou zijn van de prachtige fietsroutes die Flevoland te bieden heeft.

Daarnaast ligt onze camping aan het Veluwemeer in Flevoland. Vanaf de camping vertrekt meerdere malen per dag een fietspondje die u naar de overkant van het Veluwemeer kan brengen. Uiteraard zijn er direct vanaf de camping ook verschillende prachtige fietsroutes te bereiden.

Kortom, opzoek naar de ideale camping in Flevoland voor een fietsvakantie? Of u nu op doorreis bent, of de camping wilt gebruiken als uitvalsbasis om meerdere fietsroutes in de omgeving te bereiden. Boek uw overnachtingen bij camping en vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen.

Rondje Veluwemeer fietsen

Rondje Veluwemeer fietsen? Onze camping ligt direct aan het Veluwemeer. Vanaf de camping loopt een prachtige fietsroute die u om het Veluwemeer leid. Wilt u het rondje Veluwemeer fietsen in twee dagen doen? Vanaf onze camping in Biddinghuizen vertrekt meerder malen per dag een fietspond over het Veluwemeer. U kunt er dus voor kiezen om de heft te fietsen, met de fietspons over het Veluwemeer terug te gaan naar de camping en de volgende dag het pondje weer te nemen en de fietsroute af te ronden. Zo zou u er dus voor kunnen kiezen op het rondje Veluwemeer fietsen niet in één maar in twee dagen te doen.

Wilt u komen fietsen en kamperen aan en om het Veluwemeer? Controleer dan de beschikbaarheid en boek direct een heerlijke accommodatie of een ruime kampeerplak.

Controleer beschikbaarheid en boek
 
Aquacentrum
Aquacentrum
Aquacentrum