• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Fietsvakantie Flevoland

Fietsvakantie Flevoland: Ontdek Flevoland met de fiets! Flevoland is bij uitstek een provincie om te fietsen, lang vlakke fietspaden in een verassend mooie provincie. Fietsen in het saaie Flevoland? Wacht maar tot u de tulpen en andere bloembollen in bloei ziet staan, daarnaast hoef je in deze provincie dus niet bang te zijn dat u opeens een heuvel op moet fietsen.

Plant u een fietsvakantie door Nederland, dan is ons vakantiepark aan het veluwemeer ideaal om één of meerdere nachten te verblijven. Ons vakantiepark beschikt over een eigen fietspont over het veluwemeer en is hierdoor is ons vakantiepark ook vanaf Nunspeet eenvoudig per fiets bereikbaar. Op ons vakantiepark zijn verschillende accommodaties zoals trekkershutten of romantische strandhuisjes te huur. Daarnaast is er natuurlijk ook voldoende ruimte om een tent(je) op te zetten.

Fietsvakantie Nederland

Aan ons vakantiepark liggen verschillende ANWB fietsroutes. Bent u op doorreis of wilt u misschien meerdere dagen op één punt blijven om vanuit hier een aantal verassend mooie fietsroutes te rijden? Onze kampeerplaatsen en accommodaties zoals de trekkershutten zijn voor één of meerdere nachten te boeken.

Bij een fietsvakantie denkt u waarschijnlijk niet direct aan Flevoland, toch biedt deze provincie een aantal zeer mooie fietsroutes die zeker de moeite waard zijn om te fietsen. Daarnaast beschikt ons vakantiepark zoals al eerder benoemd over een eigen fietspont. Deze fietspont gaat over het veluwemeer en brengt u van Flevoland in +/- 25 minuten naar Gelderland.

Fietsvakantie in Nederland of fietsvakantie in Flevoland aan het plannen? Bekijk dan de mogelijkheden voor overnachting bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek.

Vakantiehuisje veluwemeer

Gaat u op fietsvakantie, dan kunt u er voor kiezen om een tent(je) mee te nemen. Ook zien wij steeds vaker dat mensen die op fietsvakantie zijn een trekkershut of een huisje huren om te overnachten.

Bij ons vakantiepark aan het veluwemeer kunt u verschillende vakantiehuisjes boeken. Ga voor een eenvoudige trekkershut of huur één van onze prachtige vakantiehuisjes aan direct aan het veluwemeer.

Controleer direct de beschikbaarheid en boek