Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping bij Harderwijk

Camping bij Harderwijk

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Camping bij Harderwijk

Camping bij Harderwijk: Opzoek naar een camping in de omgeving van Harderwijk? Camping Aqua Centrum Bremerbergse zit gevestigd in Biddinghuizen. Met de auto bent binnen ongeveer een kwartiertje rijden in Harderwijk. Maar, Harderwijk is vanaf onze camping ook zeer goed te bereiken via het water met de boot.

Onze camping ligt gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer, direct vanaf de camping heerlijk zwemmen, surfen, zijlen, vissen of varen? Eigenlijk is alles mogelijk! Geen eigen bootje mee? Geen probleem, deze kan bij ons gehuurd worden.

Bent u dus opzoek naar een camping bij Harderwijk, een camping die veel te bieden heeft qua ligging en faciliteiten? Bekijk dan gerust eens wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben prachtige, ruim opgezette kampeerplaatsen die van alle gemakken voorzien zijn, daarnaast beschikt onze camping over verschillende verhuur accommodaties zoals eenvoudige trekkershutten, een ruime stacaravan of heerlijke 4 persoons strandhuisjes.

Camping bij dolfinarium

Opzoek naar een camping bij Dolfinarium Harderwijk? Onze camping ligt zoals eerder gezegd gelegen in Biddinghuizen. Vanaf onze camping is het exact 17 minuten rijden naar het Dolfinarium in Harderwijk.

Overdag de drukte van het Dolfinarium, aan het einde van de dag een heerlijke duik nemen in het Veluwemeer en genieten van al het moois en de ruist die onze camping te bieden heeft.

Onze camping ligt dus slecht 17 (auto) minuten rijden van het Dolfinarium. Maar rijdt u de andere kant op, dan bent u binnen 4 (auto) minuten bij Walibi Holland! Bij ons kunt u fietsen huren en slechts in 20 minuten fietsen staat u voor de deur bij Walibi.

Bent u dus opzoek naar een camping waar u vakantie kunt vieren, genieten van de rust en de ruimte van het Veluwemeer, maar dit wil afwisselen met dagjes uit naar het Dolfinarium en naar Walibi? Zoek dan niet verder en boek direct die onvergetelijke vakantie!

Controleer beschikbaarheid en boek!

Camping veluwemeer

Heerlijk kamperen aan het Veluwemeer? Camping Veluwemeer Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt gelegen aan het Veluwemeer. De camping over ruime kampeerplekken met uitzicht over het prachtige Veluwemeer. Naast deze ruime kampeerplekken beschikken wij ook over verschillende verhuuraccommodaties.

Aan de camping ligt een zandstrand met speeleiland. Het zandstrand is maar liefst 300 meter lang! Naast pootjebaden kunt u hier natuurlijk ook heerlijk zwemmen. Met boeien is het zwemgedeelte veilig afgezet en het speeleiland voor de kinderen zorgt voor genoeg vertier.

Controleer beschikbaarheid en boek!
 
Aquacentrum
Aquacentrum
Aquacentrum