Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Windsurfen Nederland

Windsurfen in Nederland

 • Uitzicht over het Veluwemeer
 • Jachthaven bij de camping
 • Recreatieteam voor jong en oud

Dé windsurfvakantie in Nederland

Op zoek naar een camping in Nederland waar u direct vanaf de camping kunt windsurfen? Ons vakantiepark ligt gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer. Vanaf de camping kunt u direct het water in (of op) om lekker te windsurfen, te zeilen of te kitesurfen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een duik te nemen in het frisse water, hiervoor is een speciaal zwemgedeelte met boeien afgezet. Daarnaast beschikt ons vakantiepark over een eigen jachthaven met een capaciteit van maar liefst 500 ligplaatsen. Windsurfvakantie in Nederland, maar bent u nog geen ervaren windsurfer? Geen probleem! Ons vakantiepark heeft een eigen zeil- en windsurfschool waar lessen genomen kunnen worden om het windsurfen te leren of om hier beter in te worden!

Een sfeerimpressie van uw windsurfvakantie ⤵

Neem les op onze surf- en zeilschool

Zoals hierboven al is benoemd, beschikt ons vakantiepark over een eigen surf- en zeilschool. Heeft u zelf geen surfplank of geen zeilboot? Geen probleem, bij ons is materiaal aanwezig! Maar let op: dit moet wel van tevoren gereserveerd worden. Wilt u bij ons een windsurfvakantie in Nederland boeken? Dan kunt u er voor kiezen om te komen kamperen of te verblijven in één van onze accommodaties. Zo vindt u bij ons stoere trekkershutten, luxe stacaravans en beschikt ons vakantiepark over romantische strandhuisjes. Ervaar de rust, ruimte en geniet van de prachtige omgeving van het Veluwemeer tijdens het windsurfen.

Waarvoor kiest u?

To do's tijdens uw windsurfvakantie

Tijdens het windsurfen op onze camping in Nederland hoeft u zich geen moment te vervelen. Onze diverse faciliteiten bezorgen u namelijk een heerlijke windsurfvakantie. Neem bijvoorbeeld een duik in het Veluwemeer, met speeleiland speciaal voor de kinderen, of relax op ons eigen zandstrand. De kinderen zullen veel plezier ervaren met het animatieteam en in de speeltuin. Geen zin om te koken? Breng dan een bezoekje aan onze horeca! Wilt u er een dagje op uit? Bezoek dan bijvoorbeeld Harderwijk en Elburg met hun vele monumenten en gezellige terrassen. Of trakteer uzelf en de kinderen op een dagje Walibi Holland of het dolfinarium. Kortom, u hoeft zich geen moment te vervelen!

 
  Zwemmen in het Veluwemeer
  Tof animatieteam
  Gave speeltuin
  Heerlijke horeca
  Walibi Holland of het dolfinarium
 
 
 
 

Zoek en boek uw windsurfvakantie ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

Is het mogelijk om andere watersporten te beoefenen?

Jazeker! Naast windsurfen is het ook mogelijk om bij ons te zeilen, surfen, kanoën, zwemmen, kitesurfen en waterskiën. Aquacentrum Bremerbergse Hoek ligt aan het breedste deel van het Veluwemeer wat het de perfecte locatie maakt voor een windsurfvakantie in Nederland!

Is het mogelijk om een last minute windsurfvakantie te boeken?

Absoluut! Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om uw vakantie vooruit te boeken. Daarnaast hangt een windsurfvakantie in Nederland ook sterk af van het weer. Daarom kunt u bij ons ook last minute een windsurfen in Nederland.