• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Windsurf vakantie Nederland

Opzoek naar een camping in Nederland waar je direct vanaf de camping kunt windsurfen? Ons vakantiepark ligt gelegen aan het breedste deel van het veluwemeer. Vanaf de camping kun je direct het water in (of op) om lekker te windsurfen, te zijlen of te kitesurfen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een duik te nemen in het frisse water, hiervoor is een speciaal zwemgedeelte met boeien afgezet. Daarnaast beschikt ons vakantiepark over een eigen jachthaven met een capaciteit van maar liefst 500 ligplaatsen. Wil je dus met je zijl of motorboot vakantie komen vieren, dan is dit natuurlijk mogelijk!

Windsurf vakantie in Nederland, maar kan je eigenlijk nog niet, of niet zo goed windsurfen? Geen probleem! Ons vakantiepark heeft een eigen zeil en windsurfschool waar lessen genomen kunnen worden om het windsurfen te leren of om hier beter in te worden!

Eigen surf en zeilschool

Zoals hierboven al benoemd, beschikt ons vakantiepark over een eigen surf en zeilschool. Heb je zelf geen surfplank of geen zeilboot? Geen probleem, bij ons is materiaal aanwezig! Maar, let op, dit moet wel van tevoren gereserveerd worden. Doe dit voor dat je de boeking vastlegt, dit om teleurstelling of verassingen achteraf te voorkomen.

Wil je bij ons een windsurf vakantie in Nederland boeken? Dan kan je er voor kiezen om te komen kamperen of dat je één van onze accommodaties boekt. Zo vind je bij ons eenvoudige trekkershutten, luxe stacaravans en beschikt ons vakantiepark over romantische strandhuisjes.

Wil je weten wat de kosten zijn of wil je weten of wil je weten wat de beschikbaarheid is, controleer dan de pagina zoek en boek!

Windsurf vakantie

Windsurf vakantie boeken? Bekijk dan onze website eens wat wij allemaal te bieden hebben. Aquacentrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen ligt aan het breedste deel van het veluwemeer, dit is de basis van een super windsurfvakantie.

Kan je nog niet zo goed of wil je beter leren windsurfen? Aquacentrum Bremerbergse Hoek beschikt over zijn eigen zeil en windsufschool om je alle fijne kneepjes van het vak (beter) te leren.

Daarnaast beschikt ons park over verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo hebben wij voor de kleintjes een recreatie team, beschikt ons vakantiepark aan het veluwemeer over een eigen zandstrand van maar liefst 300 meter lang en vind je verschillende horeca zoals een cafetaria en een restaurant.

Direct de gaafste windsurf vakantie in Nederland boeken?

Controleer de beschikbaarheid en boek!
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum