We houden de situatie rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij houden de informatie van het RIVM/Rijksoverheid als leidend aan. Klik hier voor meer informatie.

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Rondom het park

Wandelen

Ontdek de natuur om u heen. Aqua Centrum is de perfecte uitvalsbasis om samen of met uw kinderen de omgeving te verkennen.
U kunt bijvoorbeeld relaxen aan het strand of een heerlijke wandeltocht maken door het Spijkbos.

Het Spijkbos dankt zijn naam aan het Spijkzand dat in de tijd van de Zuiderzee van de Veluwe is afgeslagen en daarna weer voor de kust terecht kwam. Het bos trekt steeds meer vogels en andere dieren aan. De gegraven poelen en waterpartijen maken het aantrekkelijk voor libellen en vlinders.

Na een dag in de buitenlucht kunt u weer heerlijk tot rust komen in één van onze strandhuisjes.

Fietsen

Een fietstocht om het hele Veluwemeer is soms wat te veel van het goede. Begrijpelijk, want veertig kilometer is een behoorlijke afstand. Daarom vaart vanaf mei tot eind september tussen Nunspeet en Biddinghuizen het Veluwerandveer. Een unieke verbinding over het water die het mogelijk maakt in één dag te genieten van zowel de Veluwe als de polder. Van oud naar nieuw land! Fietsen huren is via de receptie mogelijk! Tevens zijn daar enkele fietskaarten verkrijgbaar.

Van april tot eind september vaart het pontje vanaf Strandpaviljoen de Bremerbaai te Biddinghuizen naar Nunspeet en vice versa. Tot nader order vaart de fietspont niet

De pont kan per vaart maximaal 12 personen en fietsen vervoeren.
De vaart duurt circa 15 minuten.
Onderweg kunt u genieten van het heerlijke uitzicht over het prachtige Veluwemeer.

Kosten bedragen: Volwassenen € 4,00 per persoon per vaart / Kinderen 5 tot 10 jaar € 2,00 per persoon per vaart
Voor meer informatie: 0321-331635

Vaartijden Fietspont:

Bekijk hier de folder:

Bekijk