Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Aqua Centrum bootverhuur

Bootverhuur Veluwemeer

ANWB
  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Bootverhuur veluwemeer

Wilt u een bootje huren om een heerlijk dagje te varen op het veluwemeer? Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek verhuren wij motorbootjes geschikt voor 8 personen.

Wilt u een bootje komen huren, maar heeft u geen vaarbewijs? Geen probleem, voor onze motorbootjes heeft u geen vaarbewijs nodig. Wel adviseren wij u voor dat u gaat varen om even de regelementen goed door te nemen. Het document met de regelementen is uiteraard te vinden bij onze receptie.

Bij onze bootverhuur aan het veluwemeer kunt u de bootjes huren voor een dagdeel of voor een hele dag. Verhuur is vanaf 9:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur in de middag.

Wilt u een bootje huren? Dan is ons advies om vooraf te reserveren, op deze manier weet u zeker dat er een huurbootje beschikbaar is. Heeft u niet gereserveerd en wilt u een bootje komen huren? Dit is uiteraard geen probleem, alleen kunnen wij de beschikbaarheid niet garanderen.

Camping met bootverhuur

Een bootje huren en blijven overnachten? Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen is het mogelijk. Boek een campingplek of één van onze accommodaties zoals een eenvoudige trekkershut of één van onze romantische strandhuisjes.

Reserveert u een bootje? Dan is het uiteraard ook mogelijk om hier direct een kampeerplaats of een huur accommodatie bij te boeken. Wilt u dit tegelijk bespreken? Dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen, wij zijn te bereiken via telefoonnummer +31 (0)321 331635.

De verhuurboten liggen in onze eigen jachthaven, deze jachthaven hoort bij de camping en heeft een capaciteit van maar liefst 500 boten. De haven is tussen de 1,50 cm en 300 cm diep en hierdoor geschikt voor zowel kleine als de grotere boten.

Camping Veluwemeer

Kamperen op de mooiste camping aan het veluwemeer? Opzoek naar een camping waar u uw eigen boot kan meenemen, of juist opzoek naar een camping met bootverhuur? Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek bent u op het juiste adres.

Wij beschikken over onze eigen bootverhuur, de motorboten die wij verhuren zijn geschikt zijn voor 8 personen. De boten zijn voor een ochtend, een middag, en dag of meerdere dagen te huren. Daarnaast beschikt onze camping aan het veluwemeer over een botenkraan en een trailerhelling om uw eigen boot in of uit het water te halen.

Direct een kampeerplaats of een huuraccommodatie vastleggen?