Monda | Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Camping met wellness in de buurt

Camping met wellness in de buurt

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Camping met wellness in de buurt

Bent u opzoek naar een Camping met spa wellness in de directe omgeving? Op slechts een 20 minuten rijden van onze camping vindt u één van de moois wellness centra van Nederland, de Zwaluwhoeve.

Wellnessresort de Zwaluwhoeve biedt verschillende heerlijke arrangementen met bijvoorbeeld specifieke behandelingen of een culinair arrangementen in combinatie met een lunch of diner.

Ons vakantiepark aan het veluwemeer is de ideale uitvalsbasis voor verschillende watersport activiteiten op het veluwemeer, het maken van prachtige fiets en wandeltochten in de natuur en natuurlijk ook om één of meerdere dagen heerlijk te genieten van het bekende wellnessresort in Hierden.

Kamperen en wellness

Voor ons “Nederlanders” is het best een nieuwe combinatie. Kamperen en Wellness, maar in de landen om ons heen is hier toch erg veel vraag naar.

Dit komt mede omdat het kamperen op zich zelf ook steeds luxer wordt. Waar we vroeger op pad gingen in een vouwwagen of een tent gaan we nu steeds vaker op pad met een luxe caravan of luxe camper die van alle gemakken voorzien is.

Bent u opzoek naar een geschikte locatie waar kamperen en wellness dicht bij elkaar komen? Bekijk dan de mogelijkheden van onze prachtige camping aan het veluwemeer in combinatie met één van de mooiste wellnessresorts van ons land, de zwaluwhoeve in Hierden, op slechts 20 minuten rijden.

Controleer direct de beschikbaarheid

Strandhuisje huren met wellness

Wilt u er een week of misschien een weekend er even helemaal tussenuit? Kom dan overnachten in één van onze heerlijke strandhuisjes! Wakker worden aan het water, loop vanaf de veranda van uw strandhuisje zo het veluwemeer in voor een verfrissende ochtendduik!

Ons vakantiepark biedt de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke fietstocht (fietsen te huur op het park) of een rustgevende wandeling. Maar wilt u zich maximaal in de watten laten leggen… Op slechts 20 minuten rijden vindt u zoals hierboven ook al beschreven staat, één van Nederlands mooiste en bekendste wellnessresorts, de zwaluwhoeve.

Wilt u één van onze strandhuisjes huren? Controleer dan direct de beschikbaarheid en boek!

Beschikbaarheid controleren
 
Aquacentrum
Aquacentrum