• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Fietsen op de Veluwe

De mooiste om de Veluwe te beleven is per fiets. De verschillende prachtige fietsroutes lopen door bossen, over de heide en langs verschillende waterplassen. Daarnaast heeft u de kans om tijdens het fietsen op de Veluwe reeën of edelherten tegen te komen. De kans om deze grote grazers tegen te komen is in de vroege ochtend het meest aanwezig.

Vanaf mei tot en met eindseptember vaart er een fietspond vanaf ons Strandpaviljoen de Bremerbaai naar Nunspeet en terug. Dit fietspondje brengt u in ongeveer 25 minuten van Flevoland naar Gelderland en andersom. Op deze manier kunt u overdag heerlijk fietsen op de Veluwe om ’s avonds te genieten van uw eigen tent, caravan of één van onze huuraccommodaties.

Wilt u fietsen op de Veluwe direct vanaf de camping, of wilt u misschien een fietsroute om het veluwemeer maken, maar heeft u geen fietsen bij u? Geen probleem, fietsen zijn te huur via de receptie van de camping.

Fietsen op de Veluwe met overnachting

Fietsen op de Veluwe met overnachting? Bij Aquacentrum Bremerbergse Hoek bieden wij verschillende huuraccommodaties aan. Onder de fietsvakantie toerisme zijn onze trekkershutten erg populair. Dit omdat een trekkershut de ideale accommodatie is voor mensen die op doorreis zijn.

Naast onze trekkershutten bieden wij ook ruime 6-persoons stacaravans aan en 4-persoons strandhuisjes. Bijschikt u over een eigen tent, caravan of camper? Bekijk dan eens naar ons aanbod ruime kampeerplaatsen.

Dus opzoek naar de ideale uitvalsbasis om te fietsen op de Veluwe met overnachting, boek dan bij Aquacentrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen.

Fiets camping Veluwe

Gaat u op fietsvakantie en wilt u fietsen in Gelderland, Flevoland of fietsen op de Veluwe? Dan is vakantiepark Aquacentrum Bremerbergse Hoek een ideale uitvalsbasis. U kunt bij ons vakantiepark aan het Veluwemeer terecht met uw eigen tent, maar wij hebben ook verschillende verhuuraccommodaties als een knusse trekkershut of modern strandhuis.

Bent u op doorreis of wilt u een aantal dagen op dezelfde plaats blijven? Bij Aquacentrum Bremerbergse Hoek is het allemaal mogelijk.

Controleer de beschikbaarheid en boek direct
 
Aquacentrum
Aquacentrum