• Kamperen
  • Huren
  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Direct aan het Veluwemeer

Het veluwemeer op z'n best!

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een ideaal vakantieoord voor pure ontspanning. Het vakantiepark bevindt zich namelijk direct aan het breedste deel van het Veluwemeer. Altijd al eens willen ontwaken aan het water? Dat kan in onze moderne strandhuisjes. Geniet van de opkomende zon en de eerste ochtendgeluiden van de watervogels. Daarnaast beschikken wij over ruime kampeerplaatsen.

Vanwege de unieke locatie met het Veluwemeer aan de ene kant en een bosrijke omgeving aan de andere kant, zijn er tal van recreatieve mogelijkheden, zoals: fietsen, wandelen, vissen, surfen, zeilen, waterskiën of relaxen op ons eigen zandstrand. Plezier voor jong en oud!

Op basis van -- beoordelingen op

Beleef de Oostvaardersplassen

Puur natuur

In dit vogelrijke moerasgebied werken mens en natuur op een bijzondere manier samen. Zo kom je onderweg heckrunderen, konikpaarden en edelherten tegen. Ontdek de Oostvaardersplassen en ervaar hoe ieder seizoen weer zijn eigen dynamiek en verassende ontwikkelingen kent.

Ervaar de veelzijdigheid Een impressie

Zeeën aan activiteiten

Er is altijd wel iets te doen

Op en rond het water kunt u actief (kite) surfen, lekker met een bootje varen, heerlijk zwemmen of gewoon relaxen op ons eigen zandstrand. Wandel- of fietstochten leiden u door prachtige bossen. Wij laten jong en oud genieten!

Lees meer
Niet beschikbaar in de gekozen periode