• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Vakantiehuis Veluwemeer

Wilt u een vakantiehuis aan het Veluwemeer huren? Vakantiepark Aqua centrum Bremerbergse hoek is direct gevestigd aan het Veluwemeer en biedt verschillende verhuuraccommodaties aan.

Zo bieden wij strandhuisjes trekkershutten en stacaravans aan. Bent u dus op zoek naar het vakantiehuis aan het Veluwemeer? Dan bent u bij ons vakantiepark en het juiste adres! Controleer direct de beschikbaarheid en boek snel uw vakantiehuis met uitzicht over het Veluwemeer.

Vakantiepark aan het Veluwemeer

Ons vakantiepark aan het Veluwemeer biedt naast de verschillende verhuuraccommodaties ook kampeerplaatsen aan. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken standaard over een 6 ampère stroomaansluiting en drinkwateraansluiting.

Daarnaast beschikt ons vakantiepark over een eigen jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen. Onze jachthaven heeft een diepgang van anderhalve tot 3 meter en er is drinkwater en stroom aanwezig bij de ligplaatsen.

Vakantiehuis Veluwemeer huren

Bent u op zoek naar een vakantiehuis met uitzicht over het Veluwemeer? Dan bent u Aqua Centrum Bremerbergse hoek aan het juiste adres. Wij bieden zowel strandhuisjes als ruim chalets aan.

Daarnaast bieden wij ook verschillende trekkershutten aan, deze trekkershutten zijn ideaal als u op doorreis bent. Controleer de beschikbaarheid van de accommodaties een boek direct!

Vakantiehuis Veluwemeer en waterrecreatie

Ons vakantiepark is volledig ingericht voor waterrecreanten. Zo beschikt Aqua Centrum Bremerbergse Hoek over een eigen Surfschool en zeilschool en een grote jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen. De jachthaven heeft een diepgang van 1,50 tot 3 meter. Bij de aanlegplaatsen is elektriciteit, drinkwater en zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig.

Verblijft u in één van onze vakantiehuizen, dan vindt u op een steenworp afstand verschillende horecagelegenheden. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk te zonnen en te zwemmen op het 300 meter lange zandstrand.

Controleer direct de beschikbaarheid en boek direct uw vakantie!
 
Aquacentrum
 
Aquacentrum