• Kamperen
  • Huren
  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Voor jong en oud!

Faciliteiten voor jong en oud

Faciliteiten

✓ Sanitaire gebouwen met wasserette
✓ Speeltuin met diverse speeltoestellen + springkussen
✓ Kinder-/Jeugdspeelzaal
✓ Fietsverhuur
✓ Surf- en zeilschool
✓ Restaurant + Cafetaria
✓ BBQ-hoek
✓ Wifi (vouchers te verkrijgen bij de receptie)

Recreatieteam

Niemand hoeft zich te vervelen, want in bijna alle schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig. Veel activiteiten vinden plaats bij de kidscorner, op het strand en in de zaal bij de haven.

Bremerbaaistrand met Speeleiland

Dit zandrand (300 meter) is uniek aan het Veluwemeer, omdat dit het enige strand is waar je naast pootjebaden ook echt kunt zwemmen.
Met boeien is het zwemgedeelte veilig afgezet, een speeleiland voor de kinderen zorgt voor genoeg vertier.
Daarnaast is er een lange pier (160 meter). Aan deze pier kunnen boten aanmeren, is een uitkijktoren gebouwd en bevindt zich de opstapplaats van de fietspont naar de Veluwe. Terwijl u op de fietspont wacht kunt u bij ons strandpaviljoen genieten van een lekkere bak koffie met gebak.

Restaurant Bremerbergse Hoek

Een sfeervolle locatie met een adembenemend uitzicht over het Veluwemeer. Geniet van het uitzicht vanaf ons terras, dat direct aan het water ligt. Ons restaurant is is zeer geschikt om te lunchen en dineren of om heerlijk te genieten van een drankje met borrelhapjes.

Ook voor bruiloften, partijen, feestjes of vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. Graag maken wij vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen door te nemen. Komt u gerust eens een kijkje nemen, het restaurant bevindt zich nabij de receptie.

Meer informatie

Strandpaviljoen Bremerbaai

Het strandpaviljoen bevindt zich bij het nieuw aangelegde recreatiegebied ‘’ de Bremerbaai’’. Hier kunt u o.a. heerlijk vertoeven op het 300 meter lange zandstrand.Met 100 zitplaatsen op het gedeeltelijk overdekte terras en nog eens 60 plaatsen binnen in ons gezellige restaurant is er voldoende ruimte om iedereen van een lekker drankje en/of heerlijk gerecht te voorzien. 

Niet beschikbaar in de gekozen periode