• Kamperen
  • Huren
  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Attracties

Biddinghuizen

Walibi Holland (5 km +/- 5 minuten)

Groot attractiepark voor jong en oud. Met spannende achtbanen, spectaculaire shows en gezellige attracties zorgt Walibi Holland voor een dag die eruit springt! 

 


Bierbrouwerij de Eem (Elburg)

Brouwerij bezoeken? In Elburg is sinds kort een ambachtelijke bierbrouwerij met proeflokaal gevestigd.

Vanaf juni 2018 is het mogelijk om deze fonkelnieuwe stadsbrouwerij te bezoeken. Dagelijks worden er rondleidingen verzorgd, waarbij u deskundig uitleg krijgt over het brouwproces. De rondleiding wordt afgesloten met een bierproefplankje óf een ander drankje naar keuze. Al met al een leuke beleving.

Dronten

Kabouterbos (16 km +/- 12 minuten)

Midden in het bos bevindt zich het Kabouterbos. Er zijn hier veel speelmogelijkheden voor kinderen. Er is onder andere een kabouterroute, een kabouter trimbaan, twee kabouter speelhuisjes, tal van doe- activiteiten en u kunt nog gezellig met de familie bosgolfen of kabouter bord spel spelen. Bovendien is er een pannenkoekenhuis aanwezig.

Hierden

De Zwaluwhoeve (18 km +/- 17 minuten)

Sauna & Beautyresort de Zwaluwhoeve biedt u alle faciliteiten om een dagje heerlijk tot rust te komen. Op 45.000 m2 vindt u o.a. een beautyfarm, een beautycottage, een verwarmd zwembad, een prachtige hamam, whirlpools en vele sauna’s, waar u de hele dag heerlijk kan ontspannen.

Harderwijk

Dolfinarium (22 km +/- 17 minuten)

Het Dolfinarium in Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark in Europa. De grootste attractie, de dolfijnen, zullen voor u een grote show geven. Ook andere dieren, waaronder walrussen en zeeleeuwen, geven shows. U kunt zich de hele dag vermaken in het Dolfinarium, er zijn ook speeltuinen, een theater, restaurants, kiosken en winkeltjes in het park te vinden. 

Uw entreebewijs voor Dolfinarium is met korting bij de receptie van het Veluwe Strandbad verkrijgbaar!

Epe

Forellenkwekerij, speeltuin en kaarsenmakerij ’t Smallert (23 km +/- 20 minuten)

In het recreatiepark 't Smallert in Emst kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Er is een forellenkwekerij waar kinderen vissen kunnen vangen, er is een speelpark met veel speel- en klimtoestellen en in de kaarsenmakerij mag je je eigen kaars maken.

Veluwse bron (24 km +/- 22 minuten)

Rust en ruimte midden in de natuur. Dat biedt de Veluwse Bron. Bij het grootste wellnessresort van Nederland is het nooit te druk. De hoeveelheid aan sauna’s, baden, whirlpools en andere wellnessfaciliteiten zal u verbazen. Mooie faciliteiten binnen en een compleet wellnessdorp buiten. Met drie verschillende restaurants is er ook op culinair gebied genoeg te ontdekken.

Ermelo

Klimbos Ermelo (28 km +/- 23 minuten)

Dit klimbos in Ermelo ligt middenin de bossen van de Veluwe. Je kunt flink los gaan op vier routes met in totaal vijftig hindernissen. Onderweg moet je oversteken van boom tot boom op een hoogte tussen de 1 en 7 meter. Ben je nog klein? Dan kun je naar het kidsparcours voor bezoekers vanaf vijf jaar. Voor de overige bezoekers zijn er drie andere routes met een verschillend uitdagingniveau.

Lelystad

Bataviastad (36 km +/- 30 minuten)

In Batavia Stad outlet shopping vindt u een groot aanbod van merken op het gebied van bijvoorbeeld kleding, schoenen en accessoires. (Gelegen naast de Bataviawerf).

Aviodrome (22,5 km +/- 17 minuten)

De Aviodrome, met een zeer grote collectie historische vliegtuigen, is een luchtvaart-themapark. Het park heeft naast een binnenexpositie (zo'n 6000 m²) en een grootbeeld-filmtheater ook een groot buitenterrein met diverse historische luchtvaartgebouwen en vliegtuigen. Voor kinderen is de Aviodrome zowel leuk als leerzaam.

Nieuwland (35 km +/- 29 minuten)

Nieuw Land Erfgoed bestaat uit zowel een museum, een archief als een studiecentrum waar de geschiedenis van de grootste polder ter wereld, Flevoland, wordt verteld. Flevoland is ontstaan uit een ontzagwekkend inpolderingsproject, het Zuiderzeeproject. In het museum worden met vaste en tijdelijke tentoonstellingen de achtergronden en de belevenissen van bewoners van Flevoland ver voor, tijdens en na het Zuiderzeeproject verteld.

Niet beschikbaar in de gekozen periode