We houden de situatie rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij houden de informatie van het RIVM/Rijksoverheid als leidend aan. Klik hier voor meer informatie.

  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Bremerbaaistrand

De Bremerbaai bij Aqua Centrum Biddinghuizen is een nieuw aangelegd gebied aan het Veluwemeer dat bestaat uit een strandpaviljoen, een pier met een aanlegsteiger, een speeleiland, zwemgelegenheid en een uitkijktoren. In tegenstelling tot veel andere stranden in de randmeren, is het water hier uitgediept tot 1.80 meter diep. Dit goed onderhouden en schone strand wordt afgewisseld met stukjes gras en heeft voldoende schaduwplekken.

Bij het strand is een 160 meter lange pier aangelegd waarvandaan de voet- en fietspont vaart van Nunspeet naar Bremerbaai waardoor een ideale verbinding tussen de Veluwe en het nieuwe land mogelijk is. (meer info fietspont) Op deze pier is een uitkijktoren gebouwd waar je kunt genieten van het uitzicht op het Veluwemeer.

Het strand is goed bereikbaar per fiets en auto en er is een betaalde parkeerplaats die ruimte biedt voor circa 150 auto’s.

Tarieven parkeren Bremerbaai:

Aantal minuten Tarief
Eerste uur GRATIS
60 - 120 minuten € 2,00
120 - rest (dag kaart) € 5,00

Let op! Hier kunt u alleen pinnen. U biedt uw betaalpas aan bij het inrijden, uw pas wordt dan geregistreerd. Tijdens het uitrijden dient u dezelfde betaalpas te gebruiken. Het systeem verwerkt de betaling automatisch en de slagboom zal vervolgens openen, waardoor u snel en gemakkelijk kunt uitrijden.