• Kamperen
  • Huren
  • Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Coronavirus

Wij doen onze uiterste best om u op deze pagina zoveel mogelijk te informeren. 

Update 09/06:

Vanaf 15-06-2020 mogen de sanitaire voorzieningen weer volledig open.

Update 22/05:
Vanaf vandaag mogen de toiletgebouwen weer open. Alleen de toiletten kunnen gebruikt worden. De douches en wasgelegenheden blijven voorlopig nog gesloten. 

Update 13/05:
De maatregelen m.b.t. de sanitaire voorzieningen zijn door de regering verlengd tot 1 juli.

Update 29/04

De veiligheidsregio Flevoland heeft haar eerdere besluit herzien en toestemming gegeven om de toiletgebouwen te openen in zoverre dat nu de chemische stortplaatsen weer toegankelijk zijn. Ook de vuilwaterpomp in de haven is weer in gebruik. Dit betekent dat wanneer u gebruik maakt van deze voorzieningen u weer op uw plaats kunt verblijven. In dat geval heten wij u van harte welkom. De douches zijn nog wel dicht.    

Update 27/03

Door een noodverordening van de veiligheidsregio Flevoland zijn wij gedwongen om onze sanitaire voorzieningen tot ten minste 28 april te sluiten. De camping én jachthaven zijn wél open.

Update 25/03

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van de overheid delen wij u het volgende mee.

De camping en jachthaven mogen van overheidswege open blijven en zullen ook toegankelijk zijn. Uiteraard nemen wij in onze sanitaire voorzieningen en receptie passende maatregelen.

-

Vraag: Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn boeking annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen?
Antwoord: Nederland, en dus ook onze vakantieparken zijn nog niet ‘’ op slot gezet’’ door de rijksoverheid. U kunt als gast gewoon uw vakantie bij ons doorbrengen. Mocht u desondanks willen annuleren, dan gelden de algemene Recron voorwaarden (zie artikel 6). 

Download de voorwaarden toeristische boekingen

Download de voorwaarden vakantieverblijven

Vraag: Ik ben deelnemer van jullie annuleringsfonds. Hoe gaan jullie hier mee om?
Antwoord: Zie hierboven, u kunt uw vakantie tot nu toe gewoon bij ons doorbrengen. Het annuleringsfonds richt zich alleen op risico’s van de verzekerde zelf en zijn directe omgeving (je wordt ziek of één van je ouders overlijdt). Wat er op je bestemming gebeurt vormt dus geen geldige reden om te annuleren. Het ligt buiten onze invloedssfeer. Kosteloos annuleren is dus niet mogelijk!

Niet beschikbaar in de gekozen periode