• Kamperen en strandhuisjes met uitzicht over het Veluwemeer
  • Jachthaven bij de camping
  • Recreatieteam voor jong en oud!

Fietsen en wandelen Veluwemeer

Fietsen en wandelen Veluwemeer: Houdt u van Fietsen en / of van wandelen? En bent u opzoek naar de ideale uitvalsbasis op een verrassende locatie? Dan bent u bij camping en vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen helemaal op de juiste plek.

Ons vakantiepark ligt gelegen aan het breedste deel van het Veluwemeer. Vanaf ons vakantiepark kunt u direct het Veluwemeer in of op! Zijlen, zwemmen, vissen of een heerlijk rondje varen in één van onze verhuur bootjes? Alles is mogelijk.

Daarnaast vindt u direct vanaf onze camping aan het Veluwemeer verschillende prachtige en verassende fiets en wandelroutes.

Controleer beschikbaarheid en boek

Wandelen bij het Veluwemeer

Houdt u van wandelen? Dan denkt u misschien niet direct aan de provincie Flevoland. Toch vind u zowel in de Flevopolder als in de Noordoostpolder verschillende prachtige wandelroutes. Goed om te weten is dat ons vakantiepark aan het Veluwemeer ligt. Vanaf het vakantiepark vertrekt meerdere malen per dag een fietspondje, die u naar de andere kant van het Veluwemeer kan brengen.

Nabij ons vakantiepark vindt u het Spijkbos. Het Spijkbos dankt zijn naam aan het Spijkzand dat in de tijd van de Zuiderzee van de Veluwe is afgeslagen en daarna weer voor de kust terecht kwam. Het bos trekt steeds meer vogels en andere dieren aan. De gegraven poelen en waterpartijen maken het aantrekkelijk voor onder andere libellen en vlinders.

Rondje Veluwemeer wandelen

Bent u een getrainde wandelaar? Dan kunt u er voor kiezen om een rondje veluwemeer te wandelen. De wandelroute vertrekt vanaf de camping en stuurt u twee maal het water over bij Elburg en Harderwijk.

De route is totaal +/- 45,5 kilometer lang en is in een dag te doen voor een geoefende wandelaar. U kunt er ook voor kiezen om het rondje Veluwemeer wandelen in twee dagen te doen. Vanaf onze camping aan het Veluwemeer vertrekt meerdere malen per dag een fietspondje waar u uiteraard ook zonder fiets mee mag oversteken. Let er wel op dat u het pondje tijdig reserveert.

Rondje Veluwemeer fietsen

Rondje Veluwemeer fietsen? Onze camping ligt direct aan het Veluwemeer. Vanaf de camping loopt een prachtige fietsroute die u om het Veluwemeer leid. Wilt u het rondje Veluwemeer fietsen in twee dagen doen? Vanaf onze camping vertrekt meerder malen per dag een fietspond over het Veluwemeer. U kunt er dus voor kiezen om de heft te fietsen, met de fietspons over het Veluwemeer terug te gaan naar de camping en de volgende dag het pondje weer te nemen en de fietsroute af te ronden. Zo zou u er dus voor kunnen kiezen op het rondje Veluwemeer fietsen niet in één maar in twee dagen te doen.

Wilt u komen fietsen en kamperen aan en om het Veluwemeer? Controleer dan de beschikbaarheid en boek direct een heerlijke accommodatie of een ruime kampeerplak.

Ruime kampeerplekken aan het veluwemeer

Op ons vakantieprak vindt ruime kampeerplekken die voorzien zijn van alle gemakken. Zo ie iedere kampeerplek voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting, een eigen water toevoer en een eigen water afvoer.

Daarnaast vindt u op onze camping aan het Veluwemeer verschillende moderne toiletgebouwen en afwasplekken met warm en koud water.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Controleer dan snel de beschikbaarheid en boek een heerlijke vakantie aan het Veluwemeer!

Controleer beschikbaarheid en boek
 
Aquacentrum
Aquacentrum
Aquacentrum